19. kolo
26.12.2012 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Fulham registruje další ztrátu, tentokrát u něj bodoval Southampton

Fulham pokračuje ve své neschopnosti naplno bodovat. Tentokrát neudržel vedení proti zachraňujícímu se Sotonu, a tak se navzdory očekávání teprve druhého vítězství v 11 kolech překvapivě nedočkal. Jolova parta má nicméně na 18. Wigan stále pohodlný šestibodový náskok; Saints jej mohou zdvihnout na čtyři body, pokud časem uspějí v dohrávce s Chelsea.

Ačkoliv si Aaron Hughes našel svou cestu na přední stranu předzápasového programu, vzápětí jej čtenáři shledali jako jednu ze tří obětí posledního debaklu od Liverpoolu. On, Richardson a Karagounis přepustili místo Senderosovi, Rodallegovi a Sidwellovi, což mělo za důsledek značně živější projev Cottagers.

Koneckonců už v osmé minutě šli do vedení, když si brankář Davis hrozivě nepohlídal Rietherův centr a Berbatov zblízka doklepl míč do sítě. V rámci gólových oslav odkryl tričko s nápisem "Uklidněte se a přihrajte mi balon" jakožto vzkazem spoluhráčům, kteří jej mají v nedávné době stále častěji opomíjet v kombinacích.

Dnes to ale nebylo o moc lepší, ve skutečnosti mohl jít sám Bulhar brzy pod sprchy, když ošklivě vystartoval na Puncheona. V tu chvíli sice žlutou kartu neinkasoval, nicméně samotní Cottagers časem polevovali a Southampton se počínal nárazově dostávat ke kormidlu. To krátce po přestávce stvrdil dobrým pokusem Puncheon, potažmo Sean Davis svou hlavičkou těsně mimo. Materiální trest, ten se dostavil teprve s 85. minutou, kdy hrál ve vápně rukou Baird a Lambert z penalty vstřelil svůj sedmý gól v sezoně.

Fulham si ještě po vyrovnání vytvořil pár příležitostí k návratu do vedení, zejména Hangeland ale nepochodil se svou hlavičkou v nastavení utkání. Ještě předtím mimochodem Schwarzer akrobaticky likvidoval Ramirezův pokus o senzační obrat. Remíza se tedy ve finále zdála být zasloužená.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk, guardian.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Veselac

nečitelné utkání....tip 1....1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ano, fulham sbira body prakticky jen doma, southampton je venku katastrofalni a oba tymy jsou pomerne ofenzivni.... NEUVERITELNE NECITELNE

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham sice nehral na Anfieldu vuuuuuuuuuuuuubec nic, ale v tomto zapase by asi mel uspet, myslim narozdil od ostatnich ze by mohli goly docela padat... 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
hradec

FulHAM IDE DOLU

Reagovat
rickroll

Tak tohle už je vrchol....Být rád za bod DOMA proti Sotonu,to budeme opravdu nadšeni za 17.místo....

Tohle už jsou tři hrůzostrašné výkony v řadě,proti Swansea neočekávám změnu....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele