17. kolo
20.12.2011 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Wolves ve strhujícím utkání remizovali s Norwichem

Krásný zápas, nádherná atmosféra a čtyři branky. Co víc si od Premier League přát? Norwich byl blízko vítězství díky zázračnému střídání Jacksona, který minutu po příchodu skóroval, avšak dlouho jim vedení nevydrželo. Zubar z rohu vyrovnal na konečných 2:2 a opět posunul svůj klub o bodík dále od nebezpečného pásma sestupu. Norwich zůstává devátý.

Canaries se dostali poprvé do vedení už po dvanácti minutách. Ještě dvě minuty předtím Morison pronikl do vápna a z úhlu netrefil bránu. Pak už se ale síť vlnila. Pas na Morisona, jenž stál v offsidu, holohlavý útočník pustil chytře na nabíhajícího Hoolahana. Ten odcentroval přesně do míst, kde se zjevila Surmanova hlava a bylo to 0:1.

Domácí Wolves si první obrovskou šanci na své konto připsali po třiadvaceti minutách a byl v ní Hunt. Zubarův centr vyrazil Ruddy jen k irskému záložníkovi, který dorážel asi z osmi metrů, ale fatálně přestřelil. Vyrovnání přišlo až ve 37. minutě. Jarvis centroval na Hunta, jehož střelu zblokovala obrana. Naneštěstí pro hosty jen k Sylvanu Ebans-Blakeovi, který se štěstím propasíroval míč do sítě - 1:1. Do konce první půle ještě pálil norwichský Fox a těsně minul.

Jestli se dá hovořit o první půli jako nadprůměrné podívané, ta druhá nabídla ještě lepší fotbal. Už po osmi minutách byl blízko gólu Holt, ale s darovanou šancí, kterou mohl zakončit i přes poměrně jasný avšak puštěný offside, naložil prachbídně a Hennessey pohodlně lapil do náruče. Za několik málo minut střílel z hranice vápna Surman, mladý gólman Wolves opět kryl. Z podobného místa to zkoušel na druhé straně Fletcher, ale bránu o kousíček přestřelil.

To pravé napínavé drama se na Molineux strhlo až v posledních dvaceti minutách. Nejdříve se v dobré šanci zjevil Ebans-Blake, který hlavou zblízka trefil jen Ruddyho. Minutu na to pak Hoolahan u protější brány šikovně zasekl balon na hranici vápna a mířil těsně vedle. Čtvrt hodiny před koncem zasáhla magická ruka manažera Norwiche Lamberta. Na hřiště přišel mladý útočník Simeon Jackson a hned za minutu skóroval. Morison postupoval po levé straně vápna a bez větších potíží dokázal přes Johnsona přihrát skrz malé vápno na zadní tyč, kde nabíhal právě na Jackson, který jen ťukl balon do prázdné brány - 1:2

Hned za šest minut už bylo ovšem opět vyrovnáno. Milijas rozehrál rohový kop přesně na hlavu Zubara, jenž se trefil přesně k zadní tyči - 2:2. Domácí ani bod nestačil a tlačili se za vítězstvím. To jim sebral malý offside, v němž po krásném Jarvisově pasu přes celou šíři hřiště stál Steven Fletcher. Ten sice z první rozvlnil síť, ale marně - praporek asistenta sudího už vlál. Za minutu měl obrovskou šanci ještě Hammil, jenže Ruddy zachránil reflexivním zákrokem po hlavičce zblízka pro Norwich bod. Neujala se ani následná střela Milijase těsně mimo a tak skončil zápas nerozhodně.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí budou v tomhle zápase bodovat, takže dovjtip 10 2:1 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten závěr si Vlci zasloužili vyhrát,ale ofsajd to byl to ať se na mě fandové Vlků nezlobí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele