7. kolo
01.10.2011 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Newcastle porazil Wolves 2:1 a je třetí

Newcastle se dál veze na vítězné vlně, tentokrát na jeho skvělou formu doplatili Vlci z Wolverhamptonu. Především efektivita v prvním poločase a fantastické zákroky brankáře Tima Krula rozhodly o výhře Magpies 2:1. O branky hostí se postarali Demba Ba a Jonas Guttierez, za domácí v závěru utkání korigoval Steven Fletcher.

Gólman Newcastlu se poprvé vyznamenal již po třech minutách utkání, kdy si poradil s nevyzpytatelným přímým kopem Jamieho O’Hary. Za dalších pět minut mohl skórovat Fletcher, trefil však jen tyčku. Poté zchladil fanoušky domácích Demba Ba. Cabaye v 17.minutě nacentroval míč z rohového kopu do malého vápna, kam se jako buldozer vřítil senegalský reprezentant a otevřel skóre - 0:1.

O dvacet minut později střílel těsně vedle domácí Doyle, za necelou minutu ovšem udeřilo opět na druhé straně. Jonas Guttierez si udělal z hráčů Wolverhamptonu cvičné kužely a po úžasné individuální akci uklidil míč na zadní tyč - fotbalová nádhera a 0:2. Do poločasu ještě trefil břevno O’Hara, ale do přestávku již zůstal stav nezměněn.

Druhá půle přinesla pořádný vzruch až po dvaceti minutách, tehdy zazářil ve velkém stylu brankář Krul. Nizozemský gólman postupně čelil hned trojici střílejících hráčů Wolves, přesto za svá záda nepustil ani jeden pokus. Domácí se dočkali až v samotném závěru zápasu. Dvě minuty před koncem základní hrací doby nacentroval do vápna Hammil a Steven Fletcher hlavičkou prolomil střeleckou smůlu Vlků - 1:2.

Domácí fanoušci hnali své borce za vyrovnáním, čemuž pomohl i rozhodčí, nastavující pět minut nad rámec řádného času. A nakonec se málem dočkali, Jarvis však podle asistenta na pomezí hlavičkoval Jarvis před branku už mimo hřiště. Newcastle poté již udržel ofenzivní choutky Wolverhamptonu na uzdě a po závěrečném hvizdu se mohli radovat z vítězství 2:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Wolverhampton Wanderers 2 - 4 Newcastle United

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves po dobrém začátku pomalu padají do hry o udržení, Magpies naopak začali výborně a potvrdí to - 1:3.

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele