31. kolo
31.03.2012 16:00 CET
2 : 3
(0:0)

Reportáž

Vlčí kaše fatálně houstne. Na Molineux plně boduje i Bolton

Tohle už vypadá na neřešitelnou situaci. "Nový" Wolverhampton před domácím publikem i potřetí v řadě kapituloval, tentokrát si zde dokonce dovolil prohospodařit vedení tváří v tvář dalšímu záchranáři, což ho staví do mimořádně složité pozice. Na první bezpečný flek nyní ztrácí již šest bodů!

Connorova parta přitom minimálně úvodnímu dějství docela dobře kralovala, velkým oříškem pro ni ovšem bylo vstřelení branky. Zejména Fletcher se před pauzou chytal za hlavu, když mu nejprve odpálil gólový pokus z brankové čáry Miyaichi, aby následně skotský forvard pro změnu odhlavičkoval Kightlyho centr jen proti břevnu. Zároveň ho v úvodní části i jednou stihl vychytat Bogdán.

Běh utkání se každopádně opravdu začal měnit až po 15minutovém oddychu. V 53. minutě zafungovalo ohrané "nedáš-dostaneš", když na Wheaterovu spálenou šanci navázal parádním finišem Kightly. Jenže to Bolton tak maximálně nakoplo, takže příští pasáže patřily výhradně jemu a jeho gólovým oslavám.

Nejdříve po Johnsonově faulu na Daviese proměnil penaltu Petrov, poté dal přesně pálící Mikel Alonso zapomenout na N’Gogovo smolné nastřelení břevna a nakonec i sám Kevin Davies zatížil protivníkovo konto doklepnutím z velké blízkosti. To už se zvuk sudího píšťalky ztrácel v ohlušujícím pískotu publika, který jen nepatrně zkrotila Jarvisova pozdní korekce skóre.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
goodbay

Come on Bolton

Reagovat
ryzskej

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bude velmi zaujimavy zapas, aj ked si myslim ze budu skor branit a snazit sa nedostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Bolton je sympatický tým, doufám že se udrží

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
smazaný uživatel

Z té pětice se doufám zachrání Bolton a Wigan, jsou to taky týmy kterým věřím nejvíc. Dnes Bolton vyhraje 2:0.

Reagovat
goodbay

snad Bolton a Blackburn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele