38. kolo
13.05.2012 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea City - Liverpool FC 1:0

Swansea doma porazila slavný Liverpool 1:0 a s povedenou sezonou se rozloučila tím nejlepším způsobem. Dlouho se přitom hrálo bez branek, rozhodující trefu vsítil až tři minuty před koncem Danny Graham.

Zápas, ve kterém formálně už o nic nešlo, začal z obou stran dost opatrně. V 8. minutě se sice utrhli Allen s Grahamem, ovšem druhému jmenovaném chyběl před odkrytou brankou zhruba krok. Liverpool měl možná větší územní převahu, ale do větších příležitostí ho defenzíva Swansea nepouštěla.

Velké vzrušení přinesl až závěr prvního poločasu. Williams fauloval Carrolla a ten celou situaci vůbec neustál. Nastala potyčka, při které Williams Carrolla složil, a sudí měli co dělat, aby situaci uklidnili. Kdo nakonec čekal tresty v podobě červených karet, byl zklamán. Carroll i Williams dostali pouze žluté karty, za což mohli být rádi.

Ani druhá půle toho příliš nenabídla. Diváci na Liberty Stadium viděli spíše taktickou bitvu. Utkání ale nakonec do remízového konce nedospělo! Rangel totiž našel na penaltové značce Dannyho Grahama a ten překonal brankáře Doniho - 1:0 pro Swansea. Reds mohli okamžitě odpovědět, ale tutovku Suaréze vychytal Vorm. Liverpool se sice v závěru snažil o ofenzívu, ale Swansea si těsný výsledek pohlídala.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se rozloučíme výhrou a hlavně ať se nikomu nic nestane 0:2 Suarez,Gerrard..Y.N.W.A

Reagovat
smazaný uživatel

To vidím buhužel opět na nudnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ubožáci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele