30. kolo
24.03.2012 16:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Wolverhampton nebodoval ani na Carrow Road, přestože tu vedl

Když ne ani tápající Norwich, pak koho? Wolverhampton pro změnu pod Connorem ztratil vedení (což tu ještě nebylo), takže dál platí, že pod přímým vedením dosavadního asistenta získali jediný bod a zůstávají na dně tabulky. To Norwich se jí naopak posouvá - dostává se na hranu elitní desítky.

Podobně jako proti Manchesteru United: Connorovou specialitou se v nedávné době zdají být vstupy do zápasů, což potvrdil i dnešek. Úvodní desetiminutovka patřila spíše živým hostům, za něž také hned ve třetí minutě málem promluvil Doyle; jeho hlavička po standardce Kightlyho se nicméně stala kořistí včasně reagujícího Ruddyho. To příští pasáže zase byly nakloněny spíše Norwichi, který se tedy také poměrně brzy uvedl nadějnou možností; Kightly ale odvracel Whitbreadovu hlavičku z brankové čáry. Aby se dosáhlo úvodní trefy zápasu, musely se tedy misky vah zase vyměnit. Ve 23. minutě se proběhl nesmírně aktivní Kightly a Jarvis jeho centr zametl do spodního rohu branky.

Ovšem tím Vlci vyhráno rozhodně neměli. Neuběhla ani minuta a už bylo srovnáno poté, co Holt přehodil Hennesseyho a pak ještě doběhl míč doklepnout do prázdné klece. Navíc ještě před přestávkou Hoolahanovu střelu dokázal Jonsson zastavit jenom rukou, takže se pískala penalta ve prospěch Norwiche i gólového účtu Holta. Ten se takhle dostal již na 12 zářezů v sezoně.

Potom nebylo divu, že do druhého dějství vkročili značně sebevědomější domácí, a jakkoliv průběh duelu dál nekontrolovali a hrálo se spíše stylem nahoru-dolů, byli to jedině oni, kdo se po přestávce dostali na dostřel soupeřovy klece. Jedinou šanci druhé části měl totiž na svědomí Howson, když střílel zpoza šestnáctky těsně mimo. Jinak se už publikum konkrétně vzrušilo maximálně jednou při Holtově zbytečném pozdním vyloučení. Hrdina dnešního střetnutí uviděl druhou žlutou kartu za nečistý zákrok na Kightlyho a Norwich ještě znatelně rozhodil. Wolves už nicméně na srovnání neměli.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

oba tymy dlouho nevyhrali pro krizi zmitane wolves to muze byt prilezitost jak chytit dech k zachrane ale stesti bude stat pri domacich. Tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na remizu, pripadne vyhru hostu, ale radsi netipuju

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele