19. kolo
31.12.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

V záchranářském souboji si Bolton s Wolves body rozdělili

Garymu Cahillovi pravděpodobná derniéra vyšla tak napůl. Jeho Bolton neprohrál, avšak na překrásnou Rickettsovu branku zareagoval přesnou hlavičkou Fletcher. Trotters tak díky heroické výhře Blackburnu na Old Trafford spadli na samé dno tabulky, Wolves zůstávají mimo sestupvé příčky.

První šanci měl po sedmnácti minutách Steven Fletcher, kterého vychytal Jääskiläinen. Za pět minut už se vlnila síť, ale na druhé straně. Sam Ricketts se po deseti měsících zranění dostal do základní sestavy a hned se uvedl překrásným gólem. Z dvaceti metrů napřáhl ke vzdálenější tyči mimo dosah Hennesseyho - 1:0.

Do konce poločasu byl ještě blízko vyrovnání Ward, pumelicí z třiceti metrů ovšem rozezvonil břevno. Gólu se hosté dočkali až pět minut po návratu z kabin, když Jarvisův centr prodloužil do sítě Steven Fletcher - 1:1. Šance na vítězný gól přicházely na obou stranách. Muambovu střelu vyrazil výborně Hennessey, hlavičku N’Goga odvrátil od branky pro změnu Berra.

Rozhodnout mohl i Cahill, který po rohu donutil hlavou k akrobatickému zákroku velšského mladíka v bráně Wolves. Hostům patřil až samotný závěr, kdy nejprve po biliáru mezi hráči Boltonu ve vlastním vápně zazvonila tyčka a pak v největší příležitosti selhal Doyle. Toho fantasticky připravil o téměř jasný gól Jääskiläinen a zachránil pro Bolton remízu 1:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton zaznamená první svoji remízu v tomto ročníku PL.

Reagovat
smazaný uživatel

poďme Bolton na zostupové priečky nepatríte!!! verím vo výhru 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ta remíza Boltonu už se na tiket docela nabízí, ale dám 1, Wolves budou hrát otevřeněji než na Arsenalu a domácí to budou mít jednodušší. 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1. remíza 2-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

už Bolton musí bodovat 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

wolves vyhraje 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele