19. kolo
26.12.2010 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Wigan Athletic 1:2

Souboj dvou týmů ze dna tabulky Premier League nakonec vyzněl pro hostující Wigan, který díky skvělému prvnímu poločasu zvítězil na půdě Wolves a odváží si velmi důležité tři body.

První šanci si hosté vytvořili už po pouhých dvou minutách, kdy skvěle odcentroval Ronnie Stam na Jamese McArthura, který však nedokázal dát svému hlavičkovému pokusu dostatečný důraz, a tak s ním neměl domácí gólman Hennessey výraznější potíže.

V deváté minutě už však byli hosté úspěšnější. Caldwell našel opět centrem Rodallegu a ten bez větších potíží překonal domácí brankáře - 0:1. Vzápětí mohl okamžitě z protiútoku vyrovnat stoper Berra, ale bohužel svůj pokus nedokázal přesně umístit a tak si Ali Al Habsi připsal úspěšný zákrok.

Po dvaceti minutách hry hosté rozehráli rychle autové vhazování, konkrétně Rodallega, a Tom Cleverley už neměl potíže se zakončením, když si připsal čtvrtý gól ve čtvrtém utkání. O pár minut později měli domácí fandové další důvod k naštvání. Steve Gohouri ve vápně stáhl Warda, ale píšťalka rozhodčího Deana zůstala němá.

Do konce poločasu si sice ještě domácí vytvořili menší tlak, ale k úspěšnému zkorigování stavu to nevedlo, takže Wigan šel do šatny s dvoubrankovým náskokem.

Wolverhampton ve druhém poločase hodně přidal a bylo vidět, že v tomhle utkání se nechce smířit s kompletní ztrátou bodů. Jenže Wigan hrál v hodně velké pohodě. Jeho hráči neztráceli zbytečně míč, snažili se hrát jednoduše a směrem dopředu hodně přímočaře.

Dobré šance měli Jarvis a Hunt, ale hostující brankář Al Habsi si s nimi bez větších potíží poradil. Domácím fotbalistům už se tak podařilo jen snížit, když si s Jarvisovým centrem dobře poradil skotský střelec Fletcher a snížil na konečných 1:2.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele