4. kolo
11.09.2010 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

West Ham United - Chelsea FC 1:3

Fotbalisté londýnské Chelsea pokračují bez ztráty kytičky, v dnešním utkání vstřelili tři branky do sítě West Hamu a upevnili si vedoucí pozici v Premiere League. Jedinou vadou na kráse byla první inkasovaná branka z kopačky Parkera.

Chelsea udeřila hned zkraje utkání, na Drogbův rohový kop si naskočil maličký Essien a hlavou otevřel účet utkání - 1:0 pro Chelsea. O chvíli později už bylo vedení londýnského velkoklubu dvoubrankové. Didier Dorgba z přímého kopu tvrdě vypálil, načež jeho dělovku pouze vyrazil brankář West Hamu před sebe a obránce Upson ve snaze odpálit míč trefil Kaloua a od něho skončil balón v brance - 2:0 pro Chelsea.

Kalou mohl vzápětí přidat další trefu, jenže tentokrát vůbec netrefil branku. West Ham toho moc nepředvedl, krásný pas za obranu doslova zpackal Obinna, a když se přeci jenom podařilo dát gól, tak ho sudí pro ofsajd správně neuznal. Ilungu zase vychytal brankář Čech. Další branka nepadla ani po velmi nebezpečné střele Mikela, jenž se otřela o břevno, a tak první poločas skončil pohodlným vedením Chelsea 2:0.

Hosté dominovali i druhému dějství, a byl to především brankář Green, který držel šance Kladivářů nad vodou. Z dobrých dvaceti metrů vypálil Drogba a Green se musel činit. Sedm minut před koncem vsítil už svojí druhou branku v utkání a celkově třetí branku týmu Ghaňan Essien, znovu to bylo hlavou po centru, tentokrát si přesnou asistenci připočítal Portugalec Paulo Ferreira - 3:0 pro Chelsea.

Domácí se ještě nevzdávali a prakticky okamžitě odpověděli, Parker šikovně přeloboval Čecha a Chelsea tak poprvé v sezóně inkasovala. Zdramatizovat utkání se nepovedlo střídajícímu Fredericu Piquionnemu, ve vyložené šanci selhal. Chelsea dovedla utkání do zdárného konce a upevnila si vedoucí pozici.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
Honda

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná výhra chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Devil

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby hammers sebrali blues aspoň bod ... 0:3

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Lamaprd, Anelka)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

na com se na to muzu koukat

Reagovat
smazaný uživatel

wooooow Chelsea is very very very good!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho golu chelsea přišla o svou neprustřelnost, ale na tom nesejde hlavně lamy z MU ztráci vic bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea -WBA, Wigan, Stoke, WHU, zatial len odpadlici uvidime ako si poradia proti lepsim...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele