19. kolo
26.12.2010 16:00 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Newcastle United - Manchester City 1:3

Po nedávném zaváhání s Evertonem už tentokrát Manchester City žádnou ztrátu bodů nepřipustil. Zápas proti Newcastlu opanoval a nakonec jej dovedl do zdárného konce. Minimálně do zítřejšího večera se tak posunul na druhé místo tabulky.

Citizens si prožili přímo snový vstup do zápasu. Už po necelých pěti minutách totiž vedli o dvě branky a vykročili tak rázným krokem k zisku tří bodů. Úvodní gól si na své konto připsal anglický záložník Gareth Barry, který dostal míč od Téveze a překonat následně gólmana Krula mu již nedělalo žádné velké problémy.

Ovšem uběhlo pár sekund a domácí brankářská jednička musela lovit míč ze své sítě podruhé. Tentokrát si centr od Milnera zpracoval kanonýr Tévez a jeho střela levačkou skončila v bráně. Na nepříznivý stav chtěl okamžitě zareagovat Andy Carroll, jenže se svou hlavičkou na Harta nevyzrál. Po čtvrt hodině hry pálil nebezpečně Tévez, ale Tim Krul vytasil proti jeho zakončení parádní zákrok.

Tempo hry však bohužel ve zbytku první půle výrazně opadlo. Především skutečné gólové šance už diváci až do přestávky neviděli a Manchester si tak bez problémů hlídal své vedení.

I vstup do druhého dějství si mohli Citizens okořenit gólovou trefou. Milnerovu dělovku ovšem dokázal výborně zblokovat Jose Enrique a hosté se tak museli spokojit pouze s dalším rohovým kopem. Newcastle sice držel v úvodní dvacetiminutovce o poznání častěji míč na svých kopačkách, jenže tento fakt mu nijak výrazně nepomohl.

Na gólový zásah čekal marně až do 72. minuty, kdy udeřil kanonýr Andy Carroll. Po rohovém kopu Bartona sice Ranger zakončit nedokázal, k míči se ale dostal právě Carroll, jenž nezaváhal a zdramatizoval závěr utkání. Poslední slovo měl ale opět Manchester. Tévez potáhl míč až do pokutového území, narazil si s Johnsonem a za pomoci teče Colocciniho propasíroval míč do sítě. Do závěrečného hvizdu se již nic důležitého neudálo.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
Mircu5

1:1

Reagovat
Mircu5

* 1:2

Reagovat
Devil

Newcastle je muj klub cislo 2....tak doufam,ze Straky doma alespon bod vydrou....

Tip,.1:1

Reagovat
smazaný uživatel

so strakami boli doma neskutočne problemy, vonku tipujem X ...

Reagovat
smazaný uživatel

pro prohře s evertonem bychom měli bodovat (naplno), ale znáte to. strakách se celkem daří, bude to těžký match. přání je jedna věc, skutečnost druhá. každopádně opožděný dárek pod stromeček v podobě 6 bodů (nu a av) by mě plně uspokojil!

takže všem fans city hezký vánoce a příjemný pocit z vítězných zápasů našich barev ! ať je vánoční manchester jen a jen modrý !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak mario to malinko to ve své chvále přehnal...

Reagovat
Devil

Trocha sebevedomi neni na skodu....

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Venku se menchestru daří 2

Reagovat
mithro

dufam ze Geordies nesklamu a mini bod tymovym vykonom okorenenym Andyho golom urvu

Reagovat
smazaný uživatel

2 3

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

city sou rozhadane,tevez nechce hrat,zbytek uz se nahrabal.skusime 1.

Reagovat
t0mmy33MCFC

1:2 AJ z lavky

Reagovat
smazaný uživatel

city dneska vyhrají ať se vam to líbí nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Všem fandum city přeje fanda z jeseníku co nejvíc bodu a zážitků

Reagovat
smazaný uživatel

Lets go magpies

Reagovat
smazaný uživatel

zapnem zapas v 10minute a oni vyhravaju 0:2 !!! uz som myslel,ze ziadny gol neuvidim...inac vykon City povacsinu zapasu nic moc, ale 3 body sa pocitaju.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele