20. kolo
28.12.2009 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 0:3

Manchester City pod vedením nového kouče Roberta Manciniho zvítězil i podruhé za sebou. Wolverhampton naprosto vyřídilo útočné duo Bellamy - Tevéz, které při výhře 3:0 bylo u všeho podstatného. Argentinec je ve skvělé formě, vsítil dvě branky. Byly to pro něj šestá a sedmá ligová trefa v posledních šesti utkání.

Wolves nevstoupili do utkání vůbec špatně. První čtvrthodinu drželi s hosty krok a byli to oni, kdo měli na kopačkách první šance utkání. První střelu na branku vyslal nejlepší střelec týmu Doyle, letěla ovšem mimo branku. Pak Iwelumo sklepl hlavou centr Mancienneho pro nabíhajícího Surmana, jenže ten svůj pokus nedokázal usměrnit více dolů.

Kouč hostů Mancini viděl, že je něco špatně. A tak se uchýlil k navrácení taktiky 4-4-2, Bellamyho poslal zpátky do útoku vedle Tevéze. Změna přinesla ovoce, Manchester najednou začal být klidnější a přebral otěže zápasu.

Po půlhodině hry spálil obrovskou tutovku Bellamy. Tevéz ho našel krásně přihrávkou ve vápně mezi několika domácími, jenže irský forvard asi ze čtyř metrů pouze přestřelil. Bellamy ale naštěstí vše vynahradil o tři minuty později. Zatáhl míč na levou stranu, přihrál do vápna Tevézovi, který s přispěním teče obránce Berry překonal brankáře Hahnemanna.

Vlci mohli vyrovnat ještě před půlí, Tevéz se však ukázal rovněž jako zdatný defenzivní player, když hezky vyrazil hlavičku Elokobiho po rohovém kopu Foleyho. Do druhé půle domácí vstupovali už bez Berry, nešťastníka prvního gólu, který po střetu s Bellamym musel ze hřiště a po přestávce ho vystřídal Stearman.

Irský forvard Bellamy řádil dál. Vyzrál na ofsajdovou past, hezky si naběhl na centr Petrova, jenže jeho pokus minul vzdálenější tyč. Na druhé straně pálil nebezpečně nad Iwelumo. Naposledy se hostující brankář Given potil po hodině hry, když lapil ránu Doyla, jenž okradl o míč Tourého.

Jakmile zakroutil v 69. minutě balón z přímého kopu přesně k pravé tyči Hahnemannovy branky střídající Garrido, bylo prakticky rozhodnuto o vítězi. Konečnou tečku za zápasem udělal znovu Tevéz, když čtyři minuty před koncem svou pohotovou ránu poslal do levého dolního rohu Hahnemannovy branky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 (Robinho,Tevez,Bellamy)..

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som keby sme hrali tak isto ako proti stoke city len dufam ze uz Robinho da dajaky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze vyhrame ale nie tak vysoko tak aspon 2:0 g:Bellemy ,tevez.

Reagovat
Mircu5

0:2

Reagovat
Losinho

0:2 Goly: Tévez, Bellamy

Byl bych rád, kdyby už se začlo dařit Robinhovi...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se chceme bodově srovnat a dotáhnout na av a spurs, musíme vyhrát ! remíz už "bolo" dost. k zápasu se stoke asi jen tolik, že na primě cool to celkem dobře okomentovali. tady nemá cenu psát další... k robinhovi: je to top hráč, určitě bych nad ním hůl nelámal, ale musí si boy uvědomit, že v anglii se jezdí nahoru, dolu. asi byl zvyklí, že tu černou práci za něj odřeli jiní hráči a on z toho těžil. snad jeho čas ještě přijde. každopádně si myslím, že dnes začne zápas na lávce. takže večer u tv. no ono to vlastně začne už ve 2:00 p.m., po sobě dvě londýnská derby si nenechám ujít. večer očekávám 3 body, vše ostatní není dobré !

Reagovat
Losinho

Souhlasím, místo Robinha asi půjde Bellamy. Jinak je jasné že nic jiného než výhra nám stačit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

presne remiza je k nicemu proti takovymhle souperum to chce 3 body vsazim to na tiket a vecer budu fandit ! m.c.f.c

Reagovat
Losinho

Nevíte kdy se na trávníky má vrátit Wayne Bridge?

Reagovat
smazaný uživatel

WW doma neprohraji.

2:1

Reagovat
Losinho

Právě že se jim doma moc nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom prece nezalezi, jesltli do ted hrali doma prd. Bolton doma bojoval a uhral remizu 3:3 s Manechestrem city.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolverhampton prohraje 3:2 Goly:Manchester:Tevez,Bellamy,De Jong:Wolverhampton:Milijas,Doyle

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 - Tevez

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 a je to !

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 a bylo to ! jo celkem dobře odehranej match, dobrá je další nula na našem kontě. s těmi chvalozpěvy na mancinihi bych to až tak nepřeháněj má dva zápasy za sebou se soupeři, kterří se prostěí musí porážet. počkáme si na konfrontaci s někým jiným... ale jak to vypadá, půjdou hráči i za mancinim. kádr je stabilizovaný + k tomu těch osm marodů, takže asi nemá smysl ho lednu překopávat. to vlastně řekli i chlapci co komentovali zápas. teď fa cup s boro a pak zkouška ohněm 6.1.2010 semifinále carling cup s utd. !

při pohledu na tabulku, jen škoda, že si to spurs nedali po bodu s w.h.u., no a dnes by mohl liv. venku vyhrát, co ? ona ta bitva o 4. místo bude docela zajímavá. čus fans city !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele