6. kolo
20.09.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Fulham FC 2:1

Wolves zaznamenali v zápase s Fulhamem své první domácí vítězství v sezoně. Svou první branku v dresu Wolverhamptonu si připsal Kevin Doyle, ve druhém poločase na vedoucí branku navázal Edwards. Za hosty pouze snižoval z penalty Murphy.

V úvodní čtvrthodině se obě mužstva spíše hledala, když nedokázala příliš dlouho udržet míč na svých kopačkách. Zlom přinesla 18. minuta, kdy se poprvé v dresu Wolves prosadila téměř sedmimilionová posila z Readingu. Právě Kevin Doyle byl v úvodu jedním z nejaktivnějších hráčů, a tak nebylo divu, že dokázal jako první zareagovat na Berrovu vyraženou střelu a zblízka prostřelil Schwarzera.

Wolves ale po první brance nepolevili a zoufalému Fulhamu nechtěli dát žádný prostor. Hosté se skutečně hledali a byli neškodní. Těsně před přestávkou vstřelil druhou branku Andy Keogh, jenže stál v ofsajdu.

Fulham si v prvním poločase nedokázal vytvořit jedinou střeleckou pozici a ani druhé dějství nezačal dobře. Už po pěti minutách totiž prohrával o dvě branky. Andy Johnson jen tak naslepo hlavičkoval a míče se chopil Edwards, který okamžitě vyslal kupředu Keogha. Ten utekl po pravé straně a následně vrátil míč před branku k Edwardsovi, jenž nedal Schwarzerovi šanci. Až v 54. minutě se do střeleckých análů zapsali poprvé také Cottagers, ale Johnsonova rána skončila v rukavicích Hennesseyho. Vzápětí se však hra přesunula před druhou branku, kde musel pohotový zákrok předvést Schwarzer, když na něj hlavičkou nechtěně zamířil spoluhráč Hughes, kterému nadělal problémy Keoghův centr.

Pro Fulham vykřesal naději v 67. minutě v Premier League debutující rozhodčí Kevin Friend, který posoudil zákrok Mancienneho na Zamoru jako nedovolený a odpískal penaltu. Tu vzápětí proměnil Murphy a snížil na 2:1. Na více se ale již hosté nezmohli a Wolves si tak připsali zasloužené tři body.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

oba maj problém s koncovkou tak to bude 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele