2. kolo
18.08.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Wolverhampton Wanderers 0:1

Wigan v prvním kole odehrál skvělý zápas ve Villa Parku a připsal si překvapivé tři body. Do souboje s nováčkem Wolverhamptonem tedy vstupoval jako velký favorit, avšak prognózy se nepotvrdily. Latics totiž nedokázali odpovědět na rychlý gól soupeře a prohráli 0:1.

První varování vyslali Wolves směrem k domácím ve 4. minutě. To Andy Keogh vypálil a míč zastavilo až břevno. Po dvou minutách už ale Keogha v cestě za gólem nic nezastavilo. 23letý útočník si naběhl na centrovaný míč a hlavičkou ho uklidil za záda bezmocného Kirklanda. Divácky to nebyl příliš atraktivní zápas, protože první branka domácí hodně zmrazila a dalších šancí se nedostávalo.

Vzrušení přišlo až ve druhém poločase, v 58. minutě, kdy byla k vidění hodně kontroverzní situace. Keogh padl v pokutovém území po souboji s Bramblem a Wolves se dožadovali penalty, zatímco Bramble obhajoval svou nevinu. Píšťalka sudího Jonese však zůstala němá, ačkoliv podle opakovaného záběru to spíše vypadalo jako faul. Největší šance Wiganu přišla až dvě minuty před koncem, kdy se v dobré pozici ocitl střídající Sinclair, ale hlavičkou branku netrefil. Na více se již Latics nezmohli a na WB Stadium překvapivě padli.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wigan doma vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co resit Letics vyhraji 2:0, 2:0 nebo 1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem, ze wigan vyhra, vlckovia budu hryzt, ale na vyhru si este musia pockat

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan vyhru z Villa parku nepotvrdí a vlci si odvezou díky nováčkovskému nadšení bod

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele