7. kolo
26.09.2009 16:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Burnley FC 5:0

Impozantní výkon předvedl Robbie Keane, který čtyřmi brankami rozstřílel Burnley. Jednou se prosadil také Jermaine Jenas a Tottenham se tak drtivým vítězstvím 5:0 vrátil do vítězných kolejí.

První ránu svému soupeři zasadili Spurs v 18. minutě. Tehdy byl v pokutovém území sestřelen Bikeym Jermaine Defoe a pokutový kop proměnil Robbie Keane. Burnley sice o chvilku později vyrovnalo, jenže Fletcherův gól nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení, načež Tottenham odpověděl další brankou. Jermaine Jenas se napřáhl asi z 20 metrů a pomocí teče překonal gólmana Jensena.

Ve druhém poločase se na White Hart Lane čekalo na branku až do 74. minuty, ale pak se hned dvakrát v rozmezí tří minut trefil Robbie Keane. Domácí kapitán nejprve zakončil přesně do horního růžku Jensenovy branky a na 4:0 zvýšil tzv. 'angličákem'. O deset minut později korunoval výborný výkon čtvrtou brankou Keane a rozhodl o drtivé výhře Kohoutů 5:0. Po dvou hořkých porážkách tak Tottenham opět vyhrál, Burnley zůstává i po sedmi kolech bez bodu a vstřelené branky ze hřiště soupeře.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

'4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley mě zatim příjemně překvapujou, ale body získávaj doma, takže jasná záležitost... 3:0

Reagovat
Tomtaf

1:5

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti!vyhra je naše doufam ze to bude pořádný brankostroj

Reagovat
smazaný uživatel

2-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrat aspon Crouch?

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace od Robbiho Keana 4 goly za zapas to není každy den

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele