11. kolo
31.10.2009 16:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

Stoke City - Wolverhampton Wanderers 2:2

Stoke se v poslední době rozehrálo k dobrým výkonům, a tak chtělo pochopitelně proti Wolverhamptonu uspět. Utkání sice mělo báječně rozehrané, když vedlo po poločase už 2:0, nakonec ale bralo pouze bod za remízu 2:2. V dresu Wolves se dokázal dvakrát prosadit stoper Craddock.

Už ve druhé minutě předvedli hosté oku lahodící akci. Castillo poslal míč ke Kightlymu, který následně zaměstnal Sorensena. Míč ovšem poslal přesně do míst, kde stál dánský gólman. Vzápětí zahráli Potters velmi zajímavý rohový kop, když na poslední chvíli odvracel balón do bezpečí až stoper Craddock. Úvodní minuty jinak nabídly řadu nepřesností. První branku utkání si nakonec připsalo Stoke. Mezi střelce se ale nešťastně zapsal hostující Elokobi, jenž si vsítil vlastní gól.

V 26. minutě mohli domácí své vedení zdvojnásobit. Fuller sice ztratil míč, brzy jej však získal James Beattie a opět zaměstnal obranu Wolves. Zakončení se mu ale nepovedlo ideálně a gól tak nevytěžil. Zanedlouho se ocitl anglický útočník v další příležitosti. Výbornou přihrávkou se opět prezentoval Etherington, střelu Beattieho ovšem tentokrát vychytal Hennessey. Zasahovat musel i pět minut před přestávkou. Na pokus aktivního Etheringtona byl už ale krátký.

Hned po změně stran dokázali Wolves snížit a průběh utkání tak řádně zdramatizovat. Začátek druhého poločasu se hostům skutečně povedl. Gólově se prosadil zkušený Craddock, branka podle domácích ovšem neměla platit, jelikož údajně padla z ofsajdu. Během krátké doby mohlo být dokonce vyrovnáno. Z přímého kopu nebezpečně zakončoval Milijaš, ale do brány míč nepropasíroval.

Jody Craddock se dnes proměnil na zachránce Wolverhamptonu. V 64. minutě se zapsal podruhé v zápase mezi střelce, když poslal míč za záda Sorensena hlavou po rohovém kopu. Výhru pro Stoke mohl zařídit Faye, ale míč poslal nad břevno.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Body zustanou doma 2-0

Reagovat
vanGomm

1

Reagovat
Lahvac-CZ

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele