33. kolo
03.04.2010 18:30 CET
1 : 6
(0:5)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Manchester City 1:6

V jednoznačnou záležitost se změnilo utkání mezi Burnley a Manchesterem City. Hostujícímu týmu skvěle vyšel vstup do zápasu a o majiteli všech bodů rozhodl prakticky už v první desetiminutovce. Po poločasové pauze byl stav 0:5, druhá polovina utkání pak byla jenom povinností...

To, jak bude utkání vypadat, naznačil Adam Johnson, jehož obráncem tečovaná střela se odrazila od tyče. Ve 4. minutě už se skóre měnilo, Johnson zahrával rohový kop a míč do sítě poslal Adebayor.

Následovala bláznivá tříminutovky plná domácích chyb, z nichž rezultovaly další dvě branky Citizens. Nejprve v 5. minutě adresoval Tevez přihrávku Bellamymu a ten si poradil s Jensenem, o dvě minuty později pak Jensen dokázal jenom vyrazit střelu Adebayora a na správném místě tentokráte stál Tevez - 0:3 po sedmi minutách hry.

Rychlé branky daly jasný ráz zápasu, hosté kontrolovali hru a domácí se zmohli jenom na nepřenou střelu Blakea. Ve 20. minutě přišel další úder Citizens, na rohový kop Johnsona si naběhl Vieira a bylo to 0:4. V tu chvíli začínali stadion opouštět první fanoušci.

Hosté se s průběžným stavem spokojili a povolili domácím několik střel. Nejprve pálil nad Alexander, ve 33. minutě neměl přesně seřízená mířidla Fletcher a následně se vyznamenal Given, když zneškodnil hlavičku Nugenta. Branka ovšem padla na druhé straně. Po Bellamyho přihrávce sice ještě mířil ve 44. minutě Tevez jenom do tyče, o minutu později ovšem Tevez pžihrával a do listiny střelců se podruhé v zápase zapsal Adebayor.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a City kontrolovali hru, změnilo se ovšem počasí. Průtrž mračen znamenala hodně podmáčený terén, na němž se hráčům často zastavoval míč. To příliš nevadilo Nugentovi, který několikrát pozlobil obranu soupeře. Po zemi se příliš hrát nedalo, a tak to hosté správně zkusili vzduchem. V 58. minutě si připsal další asistenci Johnson, jeho další roh dopravil hlavou do sítě Kompany - 0:6.

Alespoň malé odměny se pak v 72. minutě dočkali ti nejvěrnější fanoušci Burnley. Cork našel Fletchera a ten alespoň korigoval na konečných 1:6.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (35)

Přidat komentář
Mircu5

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to bych tomu mooooc neveril si kkt jetli aspon trochu fandis city ja jo hodne tak musis vedet ze slabsi tymy del citizens problemy tak zhruba 1:2 bo 0:2

Reagovat
t0mmy33MCFC

ty jsi lempl, je to jeho tip, taky ti muzu napsat ze si kkt ze si myslis ze dostanem gola! a ty smajliky nema cenu komentovat.... jinak ja myslim 0:2, oba carlos kterej se zase chytil snad

Reagovat
smazaný uživatel

bejt tebou tak sklapnu gol jsme dostali a drz pusu

Reagovat
smazaný uživatel

ty drz hubu voe větší lamu než ti jsem jěště neviděl nadavas tu někomu za jeho tip ,který mu malem vyšel . Tak zalez někam

Reagovat
Losinho

Trapák.

Reagovat
t0mmy33MCFC

kinder fanoušek se určitě u telky modlil aby jsme dostali gol , aby si tady mohl zas otvírat hubu :D jinak at neflejmuju, bylo to pekny ale jak říkal anglickej komentátor, " in 1st half burnley was team of ghosts" , ale jinak opět skvělá práce Adama Johnsona!

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys tu tak blbě nekecal,nebyl bys teď za blbce

Reagovat
Mircu5

Tak maccha nebudu komentovat, to bude asi nějaké dítě.

4:0 je můj tip, jak říká t0mmy33MCFC, i když tomu moc nevěřím, tak doufám, že tam ty 4 goly padnou. Reálnější by bylo třeba 3:1. Ale já tipuju 4:0 pro Citizens

Reagovat
smazaný uživatel

kolik je tobe prosimte

Reagovat
smazaný uživatel

jj a cos kdy jeste dokazal prosimte

Reagovat
Losinho

BAN. Za spam.

Reagovat
smazaný uživatel

http://mancityfc.webnode.cz/ vyhrajem vyhrajem 8:0 at žije City

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej zapas pro nas, i kdyz mame s horsima tymama problemy, protoze Burnley je pod novym Managerem nejhorsim tymem PL. Typuju, ze vyhrajem tak 3-4:0, urcite da gol Carlos, taky Bellamymu bych pral, SWP a kdyz nastoupi Ade, tak i jemu a i De Jong by mohl dat svyho prvniho gola Jen skoda, ze nebdue k dizpozici Zaba s Bridgem a Lescottem..

Reagovat
Mircu5

Rooney by mohl prý chybět až měsíc, ne že bych mu to přál, to v žádném případě, ale když už, tak ať chybí i 17.4.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pro nas by to bylo dobre, stejne tak, jako at proti nam chybi Lennon, Defoe nebo i Fabregas

Reagovat
Mircu5

No ale hlavně ať se nám nezraní Tévez, to by byla katastrofa pro závěr sezony

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Losinho

0:3 Goly: Tévez, Adebayor, Tévez

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

31.01.2010 24. kolo Manchester City - Portsmouth FC 2:0

06.02.2010 25. kolo Hull City - Manchester City 2:1

09.02.2010 26. kolo Manchester City - Bolton Wanderers 2:0

16.02.2010 23. kolo Stoke City - Manchester City 1:1

21.02.2010 27. kolo Manchester City - Liverpool FC 0:0

27.02.2010 28. kolo Chelsea FC - Manchester City 2:4

14.03.2010 30. kolo Sunderland AFC - Manchester City 1:1

21.03.2010 31. kolo Fulham FC - Manchester City 1:2

24.03.2010 2. kolo Manchester City - Everton FC 0:2

29.03.2010 32. kolo Manchester City - Wigan Athletic 3:0

toto nehovori mooooc jasne co det ma formu city

Reagovat
smazaný uživatel

optimismus a tipovat "bláznivé" výsledky jak se tady ukazuje a to včetně devila se mi nechce, ale výhra v burnley je povinností. o tom žádná. kohouti snad už ztratí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimava preview, prvne napisete, ze Micah bude chybet za karty, za ktery ale bude chybet Zaba, takze nevim, proc by Micah nehral a kdyz uz to teda napisete, tak ho pka date do pravdepodobne sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

m city potrebuje vyhrat a taky se stane aspon o dva goly

Reagovat
smazaný uživatel

plichta jak vysita, burnley bude vest jedna nula, ale v posledni minute city srovnaji

Reagovat
smazaný uživatel

No tak tenhle tip ti moc nevyšel ti borče . Už těd v 13 min je to 3:0 a mohlo to byt pro nás i 6:0 takže se dnes Man C konečně dostanou před Spurs

Reagovat
t0mmy33MCFC

Ted kdo bude mít pravdu Mircu5 nebo Michon :D

Reagovat
Mircu5

No já jsem těm klukům našim trochu křivdil, oni dokázali uhrát ještě lepší výsledek než 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ,ale škoda toho obrženeho golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted tipuju, ze klidne muzem i prekonat letosni vykon Kouhoutu nad Wiganem.,.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak kdyby tak nechcalo a nemeli sme smulu, 10:0 to skoncit mohlo..

Reagovat
Mircu5

Škoda toho terénu ve 2. pol., ono to mohlo byt opravdu 10:0 klidně a rekord by byl na světě. Ale 6:1 je taky dobrý debakl, co si budeme povídat.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda vsem se omluvam

Reagovat
smazaný uživatel

City go

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele