31. kolo
20.03.2010 13:45 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 2:2

Aston Villa doma ve Villa Parku nedokázala přehrát Wolverhampton a konečnou remízou 2:2 ztratila v bojích o Ligu mistrů. Domácí ale mohli dopadnout ještě hůř, nebýt Johna Carewa, který svojí druhou brankou v utkání osm minut před koncem vyrovnal.

Villians začali utkání přesně podle plánu, už po čtvrthodině hry šli do vedení, když velký podíl na vedoucí brance zaznamenali Milner a Ashley Young, tento hráč připravil stoprocentní šanci pro norského útočníka Johna Carewa, a ten jí nepohrdl - 1:0 pro Aston Villu. Pro Johna Carewa to byla již dvanáctá branka v sezóně. Hosté se z poměrně rychlé branky nesesypali a překvapivě velmi rychle srovnali krok. Ještě před tím měl šanci Matt Jarvis, a po něm Kevin Doyle, ani jeden z nich však nevyrovnal. Pak už přišla osudná 23. minuta a vyrovnání na 1:1. Ronald Zubar vypálil, jeho střela sice v síti neskončila, ovšem ve správný čas na správném místě byl Craddock a po jeho koncovce už se hosté radovali.

Do konce prvního poločasu hosté udeřili ještě jednou, respektive domácí Milner, který si vstřelil vlastní gól. Milner se ocitl po spolupráci Jonese a Jarvise pod tlakem a při snaze odkopnout míč do bezpečí si vstřelil nešťastný vlastní gól - 2:1 pro Wolves. Vyrovnat ještě do přestávky mohl Downing, ale jeho hlavička v síti neskončila. Poločas tedy skončil překvapivým vedením hostí 2:1.

Aston Villa ve druhém poločase dominovala, ale vyrovnat se jí nedařilo. Ve velmi dobré šanci se několikrát ocitl Emile Heskey, jenže v koncovce mu nebylo přáno. Svůj podíl na dlouhé neschopnosti útočník§ Aston Villy na vstřelení branky měl i brankář Hahnemann. Ten odolával až do 82. minuty, kdy Heskey přihrál Sidwellovi, jeho střelu Hahnemann vyrazil a John Carew opět neměl problém skórovat - 2:2. Nicméně končená remíza 2:2 je pro Aston Villu i tak málo.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield, Tipovací soutěž a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZZISK-TIP.CZ

Jen jedno Z!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

online přenos www.fotbaloveligy.estranky.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele