14. kolo
28.11.2009 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Aston Villa - Tottenham Hotspur 1:1

Aston Villa popáté z osmi posledních ligových zápasů remízovala 1:1. Tentokrát jí o plný bodový zisk před domácími diváky připravil Dawson, jenž svou trefou zařídil spravedlivé vyrovnání.

Ve čtvrté minutě mohl domácí fanoušky zmrazit Kranjčar, který brilantním pasem našel Assou-Ekottoa. Míč se následně vrátil ke Kranjčarovi, který vyslal dělovku, jenž skoro vzala Friedela s sebou až do sítě. Zkušený Američan nakonec zvládl vytěsnit míč nad břevno, aby šest minut na to mohl Gabby Agbonlahor poslat do vedení Villans.

Cuellar po rohu trefil Assou-Ekotta, to však nevadilo rychlonohému Angličanovi, který si střelou zblízka zajistil osmý gól letošní sezóny. K vyrovnání měl neskutečně blízko Dawson, ke kterému se odrazila střela Defoeho. Jenže jeho pokus zneškodnil Cuellar na brankové čáře.

V další šanci se opět ukázal Defoe, který po příhře od Kranjčara poslal volej nad branku. Když hosté využili dobré standardky pouze k trefení zdi, šli se štěstím do šaten v lepší náladě hráči Aston Villy.

I ve druhé půli pokračovala londýnská honba za vyrovnáním. Už po pěti minutách, obdobně jako na začátku utkání, střílel nebezpečně Kranjčar a znovu nechal vyniknout výborného Friedela. Když už se zdálo, že Villans konečně přišli na způsob, jak uzavřít své vápno, přišly dva góly do jejich sítě.

Nejprve ještě zhořkla radost Defoemu, který dopravil míč do sítě z ofsajdové pozice, jen čtyři minuty poté už však domácí inkasovali regulérně. Dunne nedokázal odvrátit míč, který se tak dostal na kopačku Dawsona a ten přesným zásahem do levého horního rohu konečně vyrovnal.

Hosté si ponechali převahu, nakonec však mohli jet z Villa Parku bez bodu. Ve druhé ze tří nastavovaných minut totiž Young našel centrem Heskeyho, který trefou v závěru zajistil bod z Burnley. Tentokrát však mířil nad břevno a tři body pro domácí nezajistil.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham se minulé kolo rozjel, ale Villans budou těžší oříšek... takže tentokrát jen 3:8

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
diastan

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hraje dobrej fotbal. Nejvetsi podil na tom ma, ale jejich trener Harry Redknapp. Ten by snad dokazal zachranit i Portsmouth, kdyby se do nej ted vratil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele