24. kolo
30.01.2008 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Liverpool znovu nevyhrál!

Liverpool je v krizi, už je to jasné! Ani v Londýně na Upton Parku díky proměněné penaltě Nobleho v poslední minutě nevyhrál, a to v rámci Premier League už popáté v řadě. Reds jsou momentálně až sedmí a boj o titul už se jich vážně netýká.

Přitom Liverpool nezačal vůbec špatně. V úplném úvodu zápasu, přesněji řečeno do šesti minut, zvládli z dálky ohrozit branku soupeře hned dva hostující hráči – nejprve Torres a pak Benayoun. A hned, jak se dostal ke slovu West Ham – Boa Morte ve 23. minutě z prostoru penaltovém puntíku trestuhodně přestřelil – přišla na řadu jednoznačně největší šance první půle a měl jí opět domácí celek, který v tuto chvíli pomalu, ale jistě přebíral otěže zápasu, jež do této doby měl pevně v rukou Liverpool. Celá akce se zrodila po faulu Carraghera na Colea a následné standardce. Noble nasměroval míč krásně na zadní tyč na hlavu Boa Morteho, který zblízka otestoval tvrdost horní konstrukce branky Liverpoolu.

Pořádné gólovky se příznivci hostí dočkali až na začátku druhé půle. To když ve 49. minutě po centru Kuyta pálil levačkou Kewell. Ovšem mimo. V 56. minutě však opět posadila mírně do sedla West Ham jeho standardní situace. Znovu málem nesla ovoce spolupráce Noble – Boa Morte, druhý jmenovaný však tentokráte netrefil ani břevno a míč si to z jeho hlavy namířil vedle svatyně.

Po nudnější pasáži vyplněné oživováním sil na hrací ploše pomocí nových hráčů přišla další šance až v 78. minutě. Jenže nejprve Upson a potom i Neill úspěšně nadějné pokusy soupeřů Kuyta a Hyypii zablokovali. A i tyto jejich činy daly možnost vzniknout dalšímu zaváhání Reds. Liverpool v poslední minutě totiž doplatil na svou přehnaně tvrdou hru, když úplně zbytečně ve vápně Carragher poslal k zemi Ljungberga a sudí neváhal s fouknutím do píšťalky. Hrdina dne Noble, který hlavně svými standardkami v tomto utkání hodně zatápěl obraně soupeře, tak dostal možnost vyzkoušet si exekuci odlišného typu standardní situace – penalty. A jelikož se nemýlil, bylo o vítězi tohoto duelu rozhodnuto – radovali se domácí Kladiváři.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

west ham vyhra 1 0 liverpol sou neschopni a tenhle rok nebudou do ctvrteho mista fuck off liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK OFF WEST HAM !!!

Reagovat
Devil

V tomto duelu preju kladivarum , reds na tom momentalne nejsou nejlepe a musi hrat nad 100 % , pri dalsim klopytnuti by bylo asi v klubu velky mecheche ! Liverpool da asi do zapasu trochu vice nez obvikle a zvitezi . tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by dalsi ztrata?

To snad ne pane Benitez.

Tip: 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool klopýtá , zápas FA Cupu taky nebyl žádný zázrak Tip: 0

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si vsadím na domácí Kladiváře. W.H.U. doma umí, navíc Reds nejsou moc ve své kůži. Na hřišti nic moc, okolo klubu je až moc zbytečného humbuku, ... Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně budu fandit W.H.U. mám je rád a přeju jim už konečně aby si zahráli nějaký evropský poháry...můj tip na výsledek je 3:2 pro domácí...nic proti Reds nemám ale k srdci mi jsou blíž kladiváři...TAK JEN DO TOHO!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra prace W.H.M.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

jo tyhle chlapci sou ztracený už ani Torres je nespasí dneska už se na to asi nemoch koukat, tak mu trosku ujely nervy, no Liverpool bude rád za to 4. místo, hoodně rád....... A žádná "Big Four" už neexistuje, Liverpool se řadí po bok Evertonu, Aston Villy, Citizens....

Reagovat
smazaný uživatel

Z Aston Villou a Man City bych teda Liverpool nesrovnával, Man City nikdy nic nedokázalo a ani nedokáže, ty jejich výkyvy formy jsou příšerné a A. Ville se zatím daří jenom tuto sezonu, jinak je to průměrný celek. Tabulka neodpovídá kvalitě jednotlivých týmů, ale dle mého je to jen dočasné než se navrátí staré pořádky.

Reagovat
smazaný uživatel

sráči jedni...at jen někdo zkusí napsat že nejsou v krizi ..jsou mrtě v krizi !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si W.H.U. připsali další domácí skapl favorita. Gratuluji ! Liverpool by se už ale mohl vzapmatovat, je to stále horší ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele