20. kolo
29.12.2007 16:00 CET
6 : 4
(1:1)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Reading 6:4

Na dnešní zápas fanoušci Tottenhamu jen tak nezapomenou. Jejich klub tahal dlouhou dobu v utkání s Readingem za kratší konec, avšak díky vydařenému závěru svého soupeře přestřílel v poměru 6:4. Zazářil především kanonýr Berbatov, který se prosadil hned čtyřikrát.

Právě bulharský reprezentant otevřel už v sedmé minutě skóre. Ovšem neuběhlo ani deset minut a stav se měnil podruhé, pro změnu ale na druhé straně. Odražený míč po centru Nickyho Shoreye se dostal až k Cissemu, jenž už ho dokázal dopravit za Robinsonova záda. Právě domácí brankář si po zápase stěžoval, že při prvním gólu neviděl přes vlastní hráče. Reading měl první půli mírnější převahu a častokrát zaměstnával obranu Tottenhamu svými průniky, avšak bezúspěšně.

Druhý poločas nabídl divákům střelecké hody. Dohromady padlo přesně osm branek! Robbie Keane si dokonce dovolil zahodit penaltu. Ovšem velký šok pro White Hart Lane přinesla 53. minuta. Na roh Shoreye si naskočil nejvýše Ingimarsson a poslal svůj tým do vedení. Zásluhou Berbatova sice dokázali domácí fotbalisté opět vyrovnat, avšak hosté šli zase do vedení. Podobně jako při druhém gólu v tom měl prsty Shorey. Tentokrát si na jeho roh naskočil útočník Kitson.

Berbatov dokonal svůj hattrick v 73. minutě, a to když usměrnil hlavou za záda Hahnemanna centr Chimbondy z rohového kopu. Ani tentokrát ale nevydržel vyrovnaný stav dlouho. The Royals zvýšili zásluhou Kitsona. V rozmezí od 76 – 83. minuty vstřelili Kohouti tři góly a rozhodli o vítězi. Postupně se trefili Malbranque, Defoe a Berbatov. Robbie Keane mohl pro svůj tým zařídit dokonce sedmigólovou výhru, neproměnil ale penaltu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kohuti 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Budou domácí pokračovat v gólovém představení z minulého kola ??? Doufám, že ano. Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuji tak 3:1. Kohouti se rozehrávají k výkonům jaké bychom chtěli vidět po celý rok. S tím Kingem bych byl taky raději opatrný a dal ho třeba až jako střídajícího hráče.

Reagovat
Devil

Tottenham vyhraje tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra domácích!!!

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju, všichni jste uhodli výhru o dvě branky!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ano, bystrý tipére.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné skóre ! Kohouti pokračují v divokých výsledcích. Jen tak dál, je to radost být u takové gólové divočiny.

Reagovat
smazaný uživatel

v česku takové zápasy nejsou...jedině v okresním přeboru dorostu!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele