19. kolo
26.12.2007 14:00 CET
5 : 1
(2:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Fulham FC 5:1

Kohouti svému soupeři uštědřili lekci a ten odjíždí z White Hart Lane s debaklem 1:5. Tottenham zaslouženě získal další cenné tři body a zároveň tak potvrdil vzrůstající formu. Naopak krize Cottagers se čím dál více prohlubuje.

Domácí fotbalisté od začátku ukazovali, kdo je na hřišti pánem a hostům nezbývalo nic jiného, než se soustředit především na defenzívu, což se jim ale při pohledu na výsledek moc nevedlo. Utkání se vydařilo především smolaři z minulého kola Robbiemu Keanovi, který řídil hladkou výhru a sám se na ni podílel dvěma brankami. Na trávníku se objevil také několik měsíců zraněný stoper Ledley King.

Irský kanonýr na svůj první zásah moc dlouho čekat nemusel. Ve 27. minutě se prosadil po výborné přihrávce Malbranqueho. Domácí fotbalisty tato branka nakopla a před přestávkou se radovali ještě jednou a opět u toho byl Malbranque. Ten tentokrát vyslal do brejku Berbatova, který vrátil míč Huddlestonovi, jenž propálil gólmana Niemiho.

Fulham se pokusil o zvrat. Po odehraných patnácti minutách druhé půle se prosadil záložník Dempsey, jehož první střelu brankář Robinson dokázal ještě vyrazit, ovšem na následnou dorážku už byl krátký. Naděje hostů pohřbil za chvíli opět Keane a za dalších deset minut v podstatě rozhodl o vítězi také svým druhým gólem Huddlestone.

Ani tomuto zápasu se nevyhnula červená karta. V 87. minutě se nechal po zbytečném faulu vyloučit hostující Volz, za což jej kouč Lewington pokáral. V nastaveném čase navíc vstřelil poslední pátý gól domácích střídající Defoe.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Devil

Vypada to ze Tottenham se probudil a 3 body si doma pohlida !tip.-3:0

Reagovat
smazaný uživatel

ASi výhra Kohoutů, tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně se Kohouti rozstříleli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele