27. kolo
25.02.2008 21:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Manchester City - Everton FC 0:2

Everton potvrdil svou skvělou formu, Toffees v dohrávce 27. kola anglické nejvyšší soutěže zvítězili na hřišti Manchesteru City a posunuli se zpět na čtvrtou příčku.

Už v šesté minutě se Hart zapotil při šanci Yakubua, o minutu později nastřelil Cahill ruku Richardse, penalty se ale hosté dožadovali marně. Ve 28. minutě našel Cahill přesným pasem Pienaara a s jeho střelou měl Hart plné ruce práce. Toffees byli lepším týmem a ve 30. minutě se dočkali zasloužené odměny. To poskytla obrana až příliš protsoru Cahillovi a po jeho přihrávce neměl s překonáním Harta žádné problémy Yakubu - 0:1.

Ve 38. minutě to bylo již o dvě branky poté, co Lescott po centru Carsleyho vyhrál souboj s Dunnem a poslal míč za Harta - 0:2.

Rovněž druhý poločas začali lépe hosté. Ve 47. minutě vybídl Pienaar k zakončení Nevilla a ten mířil nad. V 54. minutě si pak akci z první půle zopakovali Cahill a Yakubu, střelu nigerijského útočníka ale tentokráte zastavil na brankové čáře Dunne. Citizens se přes pozornou obranu prosazovali jen velice těžko, Petrovova rána byla zablokována, po trestném kopu Elana hlavičkoval nad Dunne.

V závěrečných minutách se dvakrát vyznamenal Hart, který si nejprve porazil se střelou Osmana a v 84. minutě na něho nevyzrál ani Johnson. Domácí se do statistik zápasu zapsali pouze jednou, a to pouze díky vyloučení Petrova z poslední minuty.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Od té doby, kdy jsme napsali, že city nejsou vůbec v TV, tak se s přenosy našeho týmu roztrhl pytel ! no , je to jedině dobře. pondělní souboj o čtvrtej flek zaručuje určitě zajímavou podívanou a jen doufám, že z vítězným koncem pro nás ! fans city i koneckonců ostatní, on monday 25.2. 9:00 p.m. si nalaďte galaxii . předtím si dáme předkrm v brně, kde si slávka smlsne na brnu, je to tak ssc neapol ? tak čus.

Reagovat
smazaný uživatel

No snad máš pravdu. V Brně lítali pokuty tak čekám zajímavej zápas.V novinách psali něco o tom,že celí jaro budou pískat ty černý svině proti Slávii a Boleslavi-pan Lubas na čt4 prohlásil že to je absolutní nesmysl-tak snad to nebude jako v 95 kdy Sparta diky své nezdolné bojovnosti a odhodlání-koupit a podplatit kde koho-slavně získala jeden z mnoha zapáchajících a smrdutých titulů!!! A City by mohli potvrdit že maj na to hrát o ligu mistrů-byly by to super 3 body

Reagovat
Devil

Doufam ze vyhraje Brno i Everton ! ( nic proti vam kluci ) tip .-1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Everton...gogo

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí si budou chtět připsat 3 body, aby se drželi na pohárových příčkách. Bude to o to víc napínavější, protože Everton je jejich bezsprostřední konkurent. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity mě zklamali, jakoby jim docházel dech. Neomluví to ani fakt, že v současnosti má Everton vynikající formu. Výsledek není extra překvapení, ale rozhodně se to nečekalo, navíc domácí střelci se vůbec neprosadili a mít nulu na kontě vstřelených branek je dost výmluvné.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu se rozepisovat, sem akorát tak nasraný nevím proč tam dávali elána, který je už dobrých čtvrt roku z formy ! ty jeho centrny za postranní čáru a jiné věci ! vše se odvíjí od zálohy, viděli ste tu stejnou řadu evertonu ? to byl rozdíl ! hamann samozřejmě s takovejma jezdcema nestíhá, a to chce prodloužit smlouvu !! do prdele tak akorát !!prohráli jsme klíčový zápas o ligu mistrů, teď budem hrát (možná) jen o uefu. v sobotu jsme zase v TV, ale je mi to po včerejšku celkem jedno. to všechno podtrhla slavia ! bohužel "ďábel" měl zas jednou pravdu, proto je to devil !! sem nasranej !!!

Reagovat
alias

Vy jste na to někdo koukal? já to vzdal po dvaceti min. Obraz na GS nekoukatelný, měli to roztáhlé a nedalo se stím nic dělat. GS patří co se technických parametrů vysílání, k nejhorším tv stanicím jaké jsem kdy viděl, a že chytám na 2.000 stanic. Tentokrát to opět potvrdily.

Reagovat
Devil

Po uvodnim hvizdu byl obraz zase ok ! Teda aspon u me .

Reagovat
alias

Chytám to přes UPC a tam byl obraz roztažený po celé utkání. Možná chyba na straně UPC Shit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl noční takže sem to trápení neviděl a podle ohlasů sem o nic nepřišel-ale asi to fakt musela bejt tragédie když se CITIZENS tak nasral

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele