6. kolo
16.09.2007 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Aston Villa 1:0

Manchester City po dvou nezdarech opět zabral a doma porazil Aston Villu. Zápasy Citizens letos zřejmě příliš atraktivní nebudou, v šesti odehraných padlo pouhých sedm branek a hned pět skončilo výsledkem 1:0.

Vstup do utkání měli lepší hosté a po dvou akcích Barryho hlavičkoval vždy nepřesně Mellberg. Na druhé straně zahrával v 17. minutě trestný kop Petrov a po jeho centru byl blízko ke vstřelení branky Vassell. O dvě minuty později našel Elano v pokutovém území Johnsona, jehož tutovku zlikvidoval Carson. Závěrečné minuty první části hry pak patřily Villans. Po Carewově hlavičce uklízel míč do bezpečí Elano, po dlouhém Boumově pasu pak Agbonlahor dokázal obejít Schmeichela, ale v zakončení selhal.

Za neproměněné šance zaplatili hosté tři minuty po změně stran. Ve 48. minutě si Johnsona vyměnil míč s Elanem, prvně jmenovaný se pak zbavil Laursena a přesnou střelou zajistil svému celku vedení - 1:0.

Za hosty mohl o čtyři minuty později kontrovat Carew, jeho hlavička po centru Boumy se ale mezi tři tyče nevešla podobně jako střely Mpenzy na druhé straně. Za Villans následně dvakrát zahrozil Agbonlahor. První pokus odvrátil Corluka, v 60. minutě pak anglický reprezentant do 21 let nedokázal zužitkovat centr Younga. Aston Villa se snažila s utkáním ještě něco udělat, další šance si však už nevytvořila a mohla být ráda, že ještě jednou neinkasovala. Johnsonovu střelu včas zablokoval Gardner, Bianchiho pokus pak zastavil až na brankové čáře Barry.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Divil

Ted se ukaze co je letos City zac a jestli udrzi kontakt se spicou!A nebo ten zacatek byla jen nahoda???

Reagovat
HOST*Martin

on sunday 16.9.2007,5:00 p.m., live from city of manchester stadium, for tv galaxie-sport man.city - avfc!

no tak se budem dívat néé ? ano, tento zápas hodně napoví, zdali city bude držet předek, nebo půjdou dolů.strikers city, probuďte se konečně! vítězství nás snad nemine...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak bud se probudíme nebo to bude další z mnoha sezon o ničim

Reagovat
HOST*roman

mas pravdu ked budu hrat defenzivne ako doteraz tak nevyhrame a bude to o nicom no uvidime caff

Reagovat
HOST*Martin

Gratuluji k nové grafice eurofotbalu! nové stránky se mi moc líbí, jsou alespoň pro mně na úrovni.

dík těm, kteří se o to postarali.

Reagovat
HOST*roman

Mne sa vobec tieto stranky nelubia lepsie boli tie povodne tieto stranky su otrasne

Reagovat
HOST*Gazza

Otresny zrovna ne ale ty stare byli prehlednejsi!

Reagovat
HOST*roman

priserne su tieto nove stranky neprehladne coje dobre to sa zlikviduje ako na Slovensku caffte

Reagovat
HOST*

Nechápu proč do Manchester City - Aston Villa pišete že se vám stránky nelíbí to pište přimo jim ne do tehle dikuze mimochodem manchaster city se nevzbudi pac bude hrat defenzivne a to se jim nevypalti :-)

Reagovat
HOST*roman

ja osobne preto nepisem na Man city lebo neviem dobre anglicky a stranky predsa tvori Eurofotbal caffte

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jinak nic!Tímhle fotbalem odpudíme všechny fanoušky fotbalu!Je pravda že jsme zaznamenali mírný pokrok-asi 2šance a 3třely-ale jinak jenom obrana,obrana a zase obrana,takhle se hrát v Anglii fakt nedá! ps:zdravim fans city a slavie vzlášt

Reagovat
HOST*Mike
Reagovat
HOST*Martin

Na match jsem se samozřejmě díval,tři body beru, ale to je asi tak vše. První půle nic moc, villa byla lepší, ve druhé půli se nám povedl nástup, který vlastně vyhrál zápas. Až dáme doma více jak jednu branku, tak dám na modlení! Hra je pořád kostrbatá, hodně defenzivní, musím přiznat, že v zápasech máme hodně štěstí. Útok nám prostě doma nestřílí,tak nevím. Zápas to jinak byl celkem dobrej, druhá půle lepší první, tak snad se to bude konečně už zvedat. Nechcete jet do Londýna na Fulham ???

Reagovat
HOST*roman

Co hrali City? okrem golu nic moc obrana obrana a to je vsetko strelci sa opat nepresadili kriza utocnikov trva co ked su druhy? Neapol ma pravdu takto sa hrat neda.Na Fulham by som aj isiel ale podla mna su to zbytocne vyhodene peniaze a aj tak nemam 30000korun.caffte fans City

Reagovat
HOST*Devil

Souhlas s Martinem ,prvni pule byla lepsi Villa a druhou City .Vyrovnanej spil kde rozhodl jeden gol , City meli vice stesti .Na to modleni dam asi taky , protoze United taky nedaji vic nez jeden usmudlanej gol. cus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele