19. kolo
26.12.2007 16:00 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Pride Park, Derby

Reportáž

Derby County - Liverpool FC 1:2

Dnešní duel Liverpoolu s Derby rozhodně první letošní vzájemný zápas těchto dvou týmů nepřipomínal. V září se radovali Reds z jednoznačné výhry 6:0, nyní však zachránili zisk tři bodů až v nastaveném čase.

Berani podobně jako v minulém zápase s Newcastlem přišli o body až v samém závěru zápasu. Dnes si ovšem na konto žádný nepřipíší, jelikož na Liverpool nestačili a prohráli 1:2. Rozhodně se však za svůj výkon stydět nemusí, jelikož jednomu z nejlepších týmů Anglie byli vyrovnaným soupeřem.

Skóre otevřel už ve 12. minutě kanonýr Fernando Torres. Vedení mohl už zanedlouho pojistit Jamie Carragher, jenže jeho hlavička postrádala přesnost. Derby se ihned pokusilo o protiútok, střelu Lewise ovšem lapil hostující gólman Pepe Reina. Bohužel v prvním poločase už toho moc k vidění nebylo, a proto šťastnější mohli být hráči Liverpoolu.

Ani druhý poločas nijak výrazně líbivý fotbal nenabídl a druhý gól padl až v 67. minutě. Přímý kop Lewis usměrnil za záda Reiny domácí stoper McEveley. Liverpool se ovšem z inkasovaného gólu vzpamatoval poměrně rychle. Za pár okamžiků se ke střele odhodlal Steven Gerrard, mířil však nepřesně.

Reds se snažili zápas rozhodnout co nejdříve, ale nejprve dalekonosný pokus Xabi Alonsa zlikvidoval gólman Price a za pár okamžiků pálil nad Torres. Když úspěšná nebyla ani hlavička Barnese a střela Gerrarda trefila jen tyč, vše nasvědčovalo tomu, že zápas skončí remízou 1:1. Ovšem liverpoolský kapitán v závěrečných sekundách uspěl a pro svůj tým zařídil nesmírně cenné vítězství, díky kterému se hráči kouče Beníteze minimálně do zítřka posunou na čtvrté místo.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

6 golu uz Liverpool asi neda , ale urcite si jedou pro 3 body . tip.-0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, myslim ze to bude mnohem vyrovnanejsi nez minule, ale i pres minuly vyborny vykon Derby na hristi Newcastlu se prekvapeni konat nebude....ale nic neni nemozne, Derby bych to pral...ale Live asi potvrdi roli favorita a pohlida si to ....

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máme Liverpool, který je venku lepší než doma, ale v této těžké situaci se nesmíme na nic ohlížet. Jsme Berani !!! Dodám jen zodpovědný výkon ve všech řadách a bod může být náš !!! Tip 1:1. DERBY COUNTY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

skoro ti ten tip vysel ..neuveritelná smula ..minule s Newcastlem ..gol v poslení 5 minutovce ..na 2:2...a ted tohle ..je to skoda ..Wigan odskocil ..nevim nevim ..ale verim v zachranu .

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro, bohužel. Ale to je fotbal. Nic nevzdáváme !!! Výkony se lepší a výsledky by mohli přijít, taky štestí. Jak sám píšeš, góly v posledních fázích zápasů není nic co by člověka povzbudilo.

Reagovat
irik

teda kluci nic moc ... aspon to konto sem cekal cisty ... ale 3 body mame a to je hlavni GO Live !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jj 3 body jsou dulezity.Jeste ze Torres dal gola preju mu aby byl nejlepsi strelec Premiere League!!!!Go Reds Go!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zachraňovat zápas v poslední minutě s Derby Country...

Reagovat
Devil

Kurva skoda !

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa taková krásná individuální akce Torrese a oni o tom napíšou jenom "Skóre otevřel už ve 12. minutě kanonýr Fernando Torres."

zajímalo by mě, jestli autoři článků zápasy přímo sledují, nebo články přebírají odjinud?

Reagovat
irik

no jestli budem hrat takhle i s Citiziens tak se muzem s Champions League rozloucit ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je málem na provaz, zase dostat rozhodující gól na samém závěru zápasu. Koncovky jsou opravdu strašný ! Ale jedeme dál !!! DERBY COUNTY !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele