19. kolo
26.12.2007 14:00 CET
4 : 4
(1:2)

Reportáž

Střetnutí Chelsea s Aston Villou skončilo hokejovým výsledkem 4:4

Zápas Chelsea s Aston Villou měl průběh jako na houpačce, což také dokazuje konečný výsledek - divoká remíza 4:4, která je ovšem zasloužená pro oba celky. Hosté se sice dostali do dvoubrankového vedení, jenže řadou chyb umožnili Blues nejprve vyrovnat a alespoň bod zachránili až v závěrečných minutách hry úspěšně proměněnou penaltou.

Domácí fanoušky značně zaskočil už ve 14. minutě hostující útočník Shaun Maloney. Ten se prosadil po výborné hlavičce svého kolegy z útoku Johna Carewa. Další šok pro diváky v modrém přišel zanedlouho, když musel být vystřídán kapitán Frank Lampard a aby toho nebylo málo, Aston Villu poslal do dvougólového vedení svou chybou český gólman Petr Čech. Populární brankář nedokázal v náruči udržet střelu Maloneyho a míč se dostal až za brankovou čáru. Naději pro domácí fotbalisty vybojoval v nastaveném čase první půle ukrajinský kanonýr Andrej Ševčenko, který se prosadil z penalty po faulu na Michaela Ballacka. Hřiště navíc musel po červené kartě předčasně opustit hostující obránce Zat Knight.

Chelsea se ve druhém poločase povedl dokonalý obrat, avšak vlastní chybou nemůže dnes slavit zisk tří bodů. Na 2:2 vyrovnal už v 50. minutě opět Ševčenko, jenž se prosadil střelou z hranice pokutového území. Ovšem to nebylo od ukrajinské hvězdy vše. Za dalších šestnáct minut totiž vybídl ke skórování stopera Alexe. Ten přesnou střelou k tyči nedal Carsonovi v bráně šanci. Blues ale své vedení moc dlouho neudrželi. Za Aston Villu srovnal po výborné přihrávce Younga z bezprostřední blízkosti obránce Laursen.

Zápas nabídl také dramatický konec. Po kriminálním faulu na Agbonlahora byl vyloučen domácí stoper Ricardo Carvalho, avšak dvě minuty před koncem normální hrací doby poslal svůj tým opět do vedení Michael Ballack. Ten úspěšně proměnil přímý kop. Když už pomalu domácí fanoušci slavili zisk další cenné výhry, zahrál v závaru před brankou Čecha rukou Ashley Cole a byl vyloučen. Villans dostali možnost k vyrovnání v podobě penalty. Její exekuce se zhostil Barry a završil na konečných 4:4.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (15)

Přidat komentář
frank

Chelsea- Aston Villa 3:1 (Ševčenko, Pizzaro, Lampard-Agbonlahor)

Chelsea bez problémů jednoznačně vyhraje a oplatí Villans poražku ze začátku sezóny, ne však s čistým kontem

Reagovat
Devil

Myslim ze tolik golu nepadne , ale souhlas - Chelsea vyhraje Tip.-1:0

Reagovat
frank

tak gólů nakonec padalo požehnaně jen škoda, že jsme to neudrželi

Reagovat
Devil

jj golu padlo hodne ! Zaslouzena plichta !

Reagovat
frank

bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý duel, přál bych bodovat Aston Ville, tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím spokojenost aston villa vede 2:1 ale co to tam to hovado německý nafilmovalo a rozhodší dá ještě červenou to není možný .......... no jo Vhealse nemůže doma prohrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čech je díra jako vrata,měl by si sednout tak na půl roku na lavičku náhradníků a trochu se nad sebou zamyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se rozhodčího ze š :) byl jsem nervozní a ted mam pulz kolem 150 až 170 ! Ale Chelsea hrála jako prasata porovnání zákroků Carvalha a Zata Knighta a obě červená tak si říkám že měl Balackovi zlomit hnáty každopádně jsem spokojene bylo vsazeno na X a X2 co víc si přát! Aston Villa by se teď mohla chytit a určitě jim blahopřeju byl to nádhernej fotbal!

Reagovat
smazaný uživatel

Na cos to dával. Tos tolik nevěřil Chelsea nebo jsi tolik veřil Ville ?

Reagovat
smazaný uživatel

No přeci Ville!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Kurva to byl zapas !Super spil pro nezaujateho divaka s dobrym koncem ! Chelsea se titul zase o neco vzdalil !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to libí

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná přestřelka, to už Chelsea dlouho nezažila. A to je toho, že si P.Čech vybral minelu. Je to jen člověk z masa a kostí jako ostatní a u brankářů, navíc u tak sledovaného, je to vidět dvojnásob. Jinak pro Aston Villu je ta remíza dobrý úspěch, normálně se jezdí nas Stamford Bridge pro jiné výsledky. A Villans to srdečně přeji.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele