13. kolo
23.10.2010 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Dunajská Streda prekvapila pod Zoborom, na pôde Nitry vyhrali 1:0

V sobotu o 17:30 Nitra privítala Dunajskú Stredu. V zápase sa zrodila neočakávaná výhra hostí, ktorý pod Zoborom prekvapili a vyhrali nad Nitrou 1:0. Zápas mimochodom rozhodol Michal Filo, ktorý strelil ako jediný v tomto zápase gól.

Už v 7. minúte hosťujúci Helísek skúšal zakončiť, ale jeho strela skončila nad bránou Hrošša. V 13. minúte domáci Mikuš urobil odvážne sólo, následne však brankár hostí Pavol Kováč loptu do siete nepustil. V 33. minúte mal domáci Mikuš opäť dobrú šancu, tentokrát po peknom vysunutí od Ráka, ale gól nepadol. V 38. minúte mal do trojice Mikuš ďalšiu šancu: po samostatnom nájazde na Kováča opäť zlyhal. V 43. minúte mali domáci vyloženú šancu, ale Rák nedokázal zažehnať smolu a ani tentokrát nedokázal najskúsenejší futbalista domácich prekonať brankára Dunajskej Stredy. Polčas bol tak pod Zoborom bez gólov.

Po zmene strán hostia ožili a vzali do svojich rúk uniciatívu. V 51. minúte už mohol otvoriť skóre hosťujúci Filo, ktorý sa pekne pozbavil niekoľko obrancov, ale úspešný nebol. V 59. minúte už dokázal skórovať: Helísek pekne vysunul tohto hráča, ktorý už pred Hroššom nezaváhal - 0:1. Po hodine hry hosťujúci Konečný poslal tvrdú strelu na Hrošša, ale gól z toho nepadol. Vzápätí mohol druhýkrát skórovať Filo, keď v obrane domácich chyboval Tóth, ale úspešný nebol. V 64. minúte hostia mali dobrú akciu, keď Gašparík ponúkol šancu Matúšovi, ale ten ju následne zahodil. Kapitán Nitry Róbert Rák o niekoľko sekúnd neskôr poslal "bombu" z priameho kopu, bránu však netrafil. O tri minúty neskôr do tretice mal Filo šancu, tentokrát po Hílekovej nahrávke, ale vtedy sa šmykol a zakončiť už nedokázal. V 76. minúte sa domáci Áč snažil vyrovnať z diaľky, ale ani on neuspel. V 88. minúte pálil domáci Kolmokov, ale brankár Kováč bol aj tentokrát pozorný a prispel svojim dobrým výkonom k plnému zisku na Zobori.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele