8. kolo
29.08.2009 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

FK Senica - Dukla Banská Bystrica 2:2

Nováčik zo Senice opäť preukázal, že má káder na udržanie sa v Corgoň lige, ked remizovala z tímom spod Urpína 2:2. V tomto zápase mala Senica menšiu prevahu, ale nedokázali premeniť šance, čo Banská Bystrica využila. V druhom polčase sa taktiež ukázal tím spod Urpína. V tomto zápase je remíza zaslúžená.

Senica mala od začiatku prevahu. V 6. min mal šancu Faldyna, ktorú nepremenil.. Hostia sa z ojedinelej akcie dostali v 11. min do vedenia, keď po centri Kuzmu sa presadil Bruško - 0:1. Potom si Seničania vypracovali viacero gólových šancí, ale nová akvizícia Števko a ani Piroska s Faldynom úspešní neboli. Senica sa v 40. minúte konečne dočkala vyrovnania, po centri Čápa sa hlavou presadil Faldyna - 1:1. Druhý polčas opäť lepšie začala Senica. V 52. min išli domáci do vedenia, po priamom kope Čápa pekne prehodil Boroša hlavou Števko - 2:1. Po góle sa Seničania zbytočne stiahli do obrany a hrať začal hrať tím spod Urpína. V 56. min nevyužil gólovú šancu Seye po chybe Juhásza. V 63. min si Seye narazil loptu s Ďurišom, ale Kamescha neprekonal. Potom v 76. mohli náskok zvýšiť domáci, no striedajúci Samb mieril len do ľavej žrde. O tri minúty neskôr nebezpečne pálil Pečovský, jeho strelu Kamesch vyrazil. V 86. minúte sa Banská Bystrica konečne dočkala golu, po rohu Pančíka sa Pich dostal k lopte a techickou strelou prekonal Kamescha - 2:2. Senica ešte mohla v nadstavenom čase rozhodnúť, ale striedajúci Bajan nepresne zakončil.

Ladislav Hudec (tréner Senice): "V mužstve boli určité oslabenia, napriek tomu sa hráči zhostili svojej úlohy veľmi dobre. Tím treba pochváliť. Išli sme trochu do rizika so Števkom, no ten svoju úlohu splnil. Podľa počtu gólových situácií sme tento duel mali jednoznačne vyhrať, to by bol úspech. Chýbalo nám to povestné futbalové šťastie. Diváci dnes museli byť spokojní s úrovňou zápasu i nasadením."

Jozech Jankech (tréner B. Bystrice): "Bol to veľmi dobrý zápas, v ktorom sme sa však dopustili väčšieho počtu obranných chýb ako v predošlých dueloch. Dostali sme dva góly, čo sme doteraz neinkasovali v siedmich stretnutiach. Našťastie, druhý gól domácich nás vyburcoval k lepšiemu výkonu. V závere sme mohli opäť inkasovať. Do Senice nebudú chodiť mužstvá vyhrávať, remízu považujem pre nás za veľmi dobrý výsledok."

Autor: Filip Kubaliak / futbalportal.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele