Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina F
11.11.2016 20:45 CET
4 : 0
(3:0)

Reportáž

Slovensko - Litva 4:0

V Trnavě sehráli svůj další kvalifikační zápas fotbalisté Slovenska, kteří v úvodním střetnutí smolně padli doma s Anglií gólem v nastaveném čase. V utkání s Litvou však byli favoritem a dokazovali to již od samého úvodu. Ve dvanácté minutě šli svěřenci kouče Jána Kozáka do vedení po akci, na jejímž konci byla branka, jenž vstřelil Adam Nemec.

O pouhé tři minuty později se mohli příznivci domácích radovat znovu, neboť už na rozdíl dvou branek zvyšoval právě po přiťuknutí před chvílí se prosadivšího Nemce Juraj Kucka - na střelu zpoza hranice šestnáctky záložníka AC Milán gólman hostí nestačil.

Už na tři nula zvýšil v třicáté šesté minutě Martin Škrtel. Celá akce přitom začala u Vladimíra Weisse, jenž poslal ze přímého kopu dlouhý míč do vápna a přes řadu bránících i ofenzivních hráčů balon doletěl až k obránce istanbulského Fenerbahce, jenž ho doklepl do branky a výrazně své mužstvo přiblížil ke třem bodům za výhru.

Dlouho to vypadalo, že se druhý poločas obejde zcela bez branek, ale nakonec se k potěše příznivců slovenského fotbalu domácí přeci jen ještě jedné přesné trefy v Trnavě dočkali. Bylo to v osmdesáté šesté minutě a postaral se o ní Marek Hamšík. Hrdina Neapole si naběhl na balon, jenž k němu vyslal slávista Dušan Švento a napsal tak tečku za povedeným slovenským zápasem. Slováci porazili Litvu doma 4:0 a zaslouženě slaví tři body do tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to nijak prudko kukatelny futbal, skor taky boj a kopa chyb ale verim, ze to nasi ukopu aj ked zt toho budeme mat mizerere.... 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Souboj o 4. místo ve skupině, 0:0

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

z Kucku ma bolia oči... gól pekný a to je tak všetko... lenivé prasa, kazí jednu prihrávku za druhou...

Reagovat
smazaný uživatel

trnavský terén za všetky drobné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to nebolo tym ze prsi vcera. Vymenu travnika pri stavbe stadiona posahali. Takato trava a vyttrhavacky su pri kazdom zapase.

U nas bola vzdy vynikajuca trava, aj ked bola uz stara. Nedavali teraz koberce ale vysievali. Neviem ci je to len tym, alebo to ozaj len zle spravili, ale toto je dalsia vec, co tu Poor posahal.

To mohli nechat staru travu, vyhrievanie bolo a bola kvalitnejsia ako toto

Reagovat
BílíAndelDrcKo

firma to zvládla, menila sa objednávka kedy chcel nemenovaný velkomozny nejako ušetrit. Menil sa podklad, nedávala sa jedna vrstva tak ako sa mala proti čomu bola aj firma ktorá to robila. Nepamatam si presne o čo šlo. Trávnik je v poriadku na čo má velku zálushu aj ten chalan čo sa o to stará bohuzial s tým čo je pod ním on vela nespraví.... z toho mála čo je vidiet je aj laikovi jasne ze podklad jesypký a tráva nemá dostatočne hlboke a pevne korene...

Reagovat
smazaný uživatel

To som ja nevedel ;) Preto som si nebol isty, ci to je technológiou (vysievanie) alebo to bolo zle spravene.

To je cvok :D A teraz co bude menit travu kazde 3-4 roky? Vsak toto mu dlho nevydrzi, ked po kazdom zapase je z toho oracina. Skor ci neskor to uz ani rovne nebude, nech je starostlivost akakolvek.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

diletant obyčajný, on proste nechce zle len je to hlupák čo sa nechá akokolvek ohnut a jeho záujem je nulový.... štadion je pozlátko ale pod povrchom obyčajný kšunt a to nehovorím ako je na tom klub ....

Reagovat
doughty

Tak hejteri a zavistlivci nech sa páči. Ďalší dominantný výkon a pozitívna nálada. S odvolaním Kozáka si musíte počkať. Ani médiám sa to nepodarilo vyvolavanim umelej kauzy Mak -Kozák. Toto mužstvo na MS jednoznačne má....Slovenskooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme body góly sa ešte zmenia, ale poradie už nie

postúpia Angličania a Slovinci..je pre mňa prekvapivé, že ešte menšie Slovinsko má lepších futbalistov ako my. Ale výsledky hovoria jasnou rečou.

Reagovat
smazaný uživatel

:D Ked ako tak vyhrame vsetky "povinne" zapasy aj my a Slovinci a doma zase porazime my ich a dostaneme sa zase pred nich, tak sem prvy napises aky sme najlepsi ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Kľúčový bude zápas proti Slovinsku a ak v ostatných (okrem Anglicka) nestratíme body, postúpime my.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele