Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina G
05.09.2017 20:45 CET
0 : 8
(0:4)

Reportáž

Lichtenštejnsko - Španělsko 0:8

Čekal někdo něco jiného? Španělsko si hravě poradilo s Lichtenštejnskem a potvrdilo roli lídra svojí kvalifikační skupiny. Trenér Lopetegui vsadil oproti duelu s Itálií na jinou sestavu a vidět byl zejména dvougólový Iago Aspas. Skórovali ovšem i jiní.

Nešťastní Lichtenštejnci nedokázali vzdorovat velkému favoritovi ani pouhých 180 sekund. Přesně tolik času potřeboval Sergio Ramos na to, aby si naskočil na Silvův centr a svojí silnou předností, hlavičkou, zajistil Španělům vedení. A pak už to byla jen otázka času, kdy přijdou další a další góly. Podruhé udeřila španělská ekipa po čtvrthodině hry a znovu to bylo po centru a hlavou, prosadil se Álvaro Morata. Jen o minutu později vyrobil nevídanou hrubku Jehle a nekompromisně trestal ve skvělé formě hrající Isco. Španělé pak delší časový úsek zahazovali jednu šanci za druhou, až do 40. minuty, kdy vystřihl parádní volný přímý kop David Silva.

Hra kočky s myší samozřejmě pokračovala i po změně stran. Po hlavičce Moraty do břevna doklepl balón do sítě Iago Aspas a krátce na to se opět prosadil i Morata. A Španělé stále neměli dost, v 63. minutě předvedl pěknou individuální akci Iago Aspas a na konečných 8:0 zakončoval minutu před koncem Deulofeu respektive domácí zadák Goppel, který si míč nešťastně srazil do branky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele