Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina D
24.03.2007 19:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Kypr - Slovensko 1:3

Kypr byl blízko k dalšímu překvapení, po prvním poločase vedl nad Slovenskem 1:0, naši východní sousedé však po změně stran zabrali a nakonec vyhráli 3:1.

Slováci začali dobře a domácí brankář Morfis musel již ve druhé minutě likvidovat nebezpečný centr Šventa. V další šanci pálil těsně vedle levé tyče Jakubko, s trestným kopem Greška si poté poradil Morfis. Pro kyperského gólmana to byl poslední úspěšný zákrok v utkání, ve 42. minutě totiž mimo pokutové území srazil Šventa a po červené kartě se musel poroučet do kabin.

Domácí trenér obětoval Theodotoua a náhradní brankář Georgallides se měl ihned co ohánět, aby zlikvidoval pokus Sapary. V nastaveném čase přišel šok. Charalambidisovu střelu Čontofalský jenom vyrazil a dobíhající Aloneftis otevřel gólový účet - 1:0.

Hostující tým se inkasovanou brankou nenechal nijak deprimovat a i ve druhém poločase diktoval tempo hry. Brzy přišlo vyrovnání, v 54. minutě našel Sapara Vitteka a jeho rána se zastavila až v síti - 1:1.

O třináct minut později přišel další úder, když se trefil Škrtel a zaslouženou výhru slovenské reprezentace pak v 77. minutě po centru Kozáka korunoval Jakubko.

Hostující tým byl blízko k ještě jedné brance, střele Žofčáka z 88. minuty se ale do cesty postavila tyč.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*cris

no budeme to mať ťažké o čom sa presvedčili aj nemci, ale ak chceme postúpiť tak musíme vyhrať

Reagovat
HOST*

Si blazon kde ty chces postupit?Preber sa doma sme stratili 6 bodou..

Reagovat
HOST*

vidim to na 1:1

Reagovat
HOST*

vidim to na 1:1

Reagovat
HOST*milco

musime vyhrat!!!

Reagovat
HOST*

kolik hraji Slovaci.dik

Reagovat
smazaný uživatel

Po tradicne blbej taktickej chybe dostaneme gol a nepremenime tutovky. Esteze sme vyhrali.

Reagovat
HOST*123456

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele