Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
08.09.2007 20:50 CET
0 : 0
(0:0)

Itálie

Francie

Rozhodčí: Luboš Michel
Diváci: 80.000

Reportáž

Itálie - Francie 0:0

Souboj aktérů finále loňského světového šampionátu příliš zářivný fotbal nepřinesl a jeho konečným rezultátem se stala bezbranková remíza. Ta více nahrává Francouzům, kteří si udrželi první příčku, Itálie zůstává třetí.

V úvodních minutách na sebe svými defenzivními zákroky upozorňovali především Vieira a Gattuso. Ze souboje dvou neúprosných záložníků nakonec vyšel lépe ten francouzský, který v akci dva na jednoho zblokoval střelu Del Piera a dorážka útočníka Juventusu skončila v náručí Landreaua. Také další příležitost nesla italskou značku, po Del Pierově přihrávce zakončoval Inzaghi a jeho střele se do cesty postavilo břevno.

Až poté o sobě dali vědět také Francouzi. Riberyho centr na poslední chvíli odvrátila domácí obrana, se střelou Maloudy si zase v pohodě poradil Buffon.

Po změně stran nejprve zahrozil Camoranesi, na jehož pokus odpověděl Anelka. Landreau ani Buffon se však překvapit nenechali. Anelka se poté dostal do největší příležitosti zápasu a dokonce se mu podařilo překonat Buffona, na správném místě však byl včas Cannavaro a míč uklidil do bezpečí.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

Tady to vidím na plichtu, zkusil bych 0:0.

Reagovat
Marv

To bude vyrovnaný zápas..

Tip- 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to videl bud na 0:0 nebo 1:1 (Inzaghi - Malouda)

Reagovat
HOST*inzaghi

kurva, dával jsem, že Superpippo dá gól...jediný tip co mi ušel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele