36. kolo
21.05.2023 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Angers (© AFP)

Angers po pětizápasové pauze bodovalo, z Remeše si odváží bod

Jasně poslední tým tabulky si tedy mírně polepšil a na kontě má dvě kola před koncem letošní sezony Ligue 1 patnáct bodů. Les Rouges et Blancs, kteří už měli setrvání mezi elitou jisté, jich teď mají pohodlných jednačtyřicet, jelikož hned patnáctkrát remizovali, přičemž v této statistice jim konkuruje pouze Nantes.

Na konci úvodní desetiminutovky našel pasem Yunis Abdelhamid kolegu Junyu Ita, jenž si zprava seběhnul více do středu hřiště, aby lépe trefil prostor u pravé tyčky - 1:0. Nadále se na Stade Auguste Delaune hrálo ve velmi dobrém tempu, tudíž se dá tvrdit, že byla jen otázka času, kdy padnou další branky.

Diváci a divačky si na ně nakonec museli trpělivě počkat až do doby, kdy sudí Florent Batta svým písknutím odstartuje druhou půli. V ní nepotřeboval Halid Šabanović ani šedesát sekund k tomu, aby pravačkou zakončil velmi pěknou akci v podání SCO - 1:1. Nerozhodný stav na ukazateli však nevydržel ani deset minut.

Merunu před bránu vracející Emmanuel Agbadou sice zahrál na housličky vlastnímu spoluhráči Abdelhamidovi, přičemž na kulatý předmět nedosáhnul ani Agbadou. Smál se tedy až ten třetí vzadu, v tomto případě Folarin Balogun. Jednadvacetiletý rodák z New Yorku tedy rozšířil svoji sbírku přesných zásahů na dvacet - 2:1.

Nicméně na výhru to nestačilo, protože za 360 sekund smazal náskok soupeře parádní ranou Himad Abdelli - 2:2. Další snahy borců na trávníku už nepatřily k těm, na které by se mělo vzpomínat. Snad s výjimkou autora vyrovnávací branky, jenž při své další možnosti hlavičkoval pouze do Yehvanna Dioufa.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele