20. kolo
28.01.2023 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Troyes (© AFP)

Lens roli favorita na půdě Troyes nenaplnilo, v závěru upachtilo aspoň remízu

Nadpis k nynějšímu preview ohledně klání Troyes a Lens vůbec neodpovídal samotné realitě na hrací ploše. Favorizovaný celek ze severu Francie sice do Grand Est odcestoval s vidinou snadno získatelných tří bodů, jenže tvrdě narazil. Podceňované Troyes, které v minulém kole Ligue 1 vysoko padlo s Lille, nebylo daleko od výhry. Nakonec ale závěr duelu patřil soupeři.

Už první půle hostům musela jasně naznačit, že přelstít hradby ESTAC nebude představovat vůbec jednoduchý úkol. Na rozdíl od minulého klání s LOCS domácí tentokráte kompaktněji a pozorně bránili, takže úvodní opravdovou loženku si Lens utvořilo až krátce před obrátkou. Nicméně útočník Openda brankáře Gallona ze solidní pozice nepřekonal. Po startu druhého poločasu naopak Troyes rivalovi ukázalo, jak že se šance mají proměňovat, a ujalo se vedení.

Domácí předvedli rychlý ťukes kolem šestnáctky, Rony Lopes šikovně přenechal přihrávku od Chavalerina sbíhajícímu si Laroucimu, který i z nelehkého úhlu zacílil přesně do spodního rohu brány. V 59. minutě mohl srovnat stav Sotoca, jeho hlavičku až na poslední chvíli srazil nad své břevno Gallon, a tak odpověď přišla na řadu až dvě minuty před uplynutím základní doby. Frankowského pas propadl až na zadní tyčku, kde ještě střídající Saïd na Gallona vyzrát neuměl, v jeho blízkosti se ovšem nacházel spoluhráč Thomasson, jenž pak pohotově dorazil.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, lequipe.fr

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele