27. kolo
11.03.2023 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zápas Auxerre se Stade Rennes gól nenabídl

Bezgólová nuda byla k vidění na Stade de l'Abbé-Deschamps v Auxerre. Domácí jednoduše sehráli s Rennes takticky svázanou partii, ve které byla branková příležitost vzácností. Největší šanci měli čtvrthodinu před koncem domácí, ale střídající Nuno Da Costa branku z dobré pozice netrefil.

S plichtou nakonec nebude spokojená ani jedna strana. Auxerre potřebovalo zvítězit, aby zlepšilo své vyhlídky na záchranu, kdežto Stade Rennes touží po evropských pohárech, přičemž ve hře je i Liga mistrů.

Největší šanci prvního poločasu měl Gauthier Hein, který po čtvrthodině hry orazítkoval břevno. Bohužel to bylo vše. Na obou stranách vynikaly defenzívy a až do konce utkání se to nezměnilo.

Stade Rennes sice udělalo o poločase dvě změny, nicméně obraz hry se prakticky nezměnil a diváci v ochozech stadionu de l'Abbé-Deschamps se převážně nudili.

Teprve v 77. minutě měl zajímavou možnost Nuno da Costa, bohužel pro domácí ale přestřelil. Auxerre toho mohlo litovat, protože žádnou větší šanci už si nevytvořilo. Bezzubě vypadala i ofenzíva Stade Rennes, která si za celý zápas nevytvořila jedinou výraznější gólovku. Po devadesáti minutách skončilo utkání 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele