4. kolo
27.08.2022 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Auxerre (© AFP)

AJ Auxerre přetlačilo Štrasburk, rozhodl Gaëtan Perrin

Nováček AJ Auxerre se po čtyřech kolech posunul do blízkosti evropských pohárů a se začátkem nové sezony může být prozatím spokojen. Domácí porazili nejtěsnějším rozdílem Racing Štrasburk, jenž se ani v tomto zápase prvního vítězství nedočkal.

Racingu Štrasburk se nedaří a zlomit se to nepodařilo ani na stadionu de l'Abbé-Deschamps. Přitom už po deseti minutách mohl vést, kdyby Dimitri Liénard z úhlu trefil lépe branku. Dobrou příležitost měl i Jean-Ricner Bellegarde, jehož pro změnu fantastickým zákrokem vychytal brankář Costil. Šancí bylo v prvním poločase dostatek. Hned dvakrát pohořel v zakončení zkušený Gameiro a Auxerre vzápětí ledabylost v koncovce potrestalo.

Přesně po hodině hry dostal průnikovou přihrávku Gaëtan Perrin a přízemní střelou podél nohy brankáře poslal Auxerre do vedení. Stejný hráč měl velkou příležitost i na začátku druhého poločasu, kdy mohl výsledek pojistit, jenomže na zadní tyči mu scházely centimetry.

Hosté měli spoustu příležitostí, které neproměnili v prvním poločase. Po změně stran to bylo podobné. V 69. minutě byl blízko vyrovnání Ludovic Ajorque. Vysoký balón od Thomassona zasáhl hlavu těsně mimo tři tyče. Po rohovém kopu hlavou neuspěl ani Diarra a opětovně Gameiro. Už v nastaveném čase musel Costil zasahovat proti Thomassonovi a zkrátka pro Racing byla v tento den branka zakletá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co se děje , že má ef nasáčkovány 2 kola následujících zápasu????? Snaží se nás NĚKDO nalákat na nesprávný tip????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele