15. kolo
26.11.2021 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Angers odváží z Lens bod za remízu 2:2

Domácí toužili po odčinění čtyřgólového přídělu z Brestu. Jenže SCO dokázali nepříznivý stav dotáhnout a stejně jako před dvěma týdny v duelu proti Lille, díky čemuž protáhli sérii neporazitelnosti na tři zápasy. Oba klubu proto o kontakt s pohárovými příčkami ani po patnáctém kolem nepřijdou.

V 11. minutě si zahrával s ohněm Danijel Petković, když vyrazil proti Florianovi Sotocovi. Hostující gólman si musel dávat veliký pozor, aby nezahrál rukou mimo vlastní šestnáctku a nutno dodat, že celou situaci nakonec zvládnul na výbornou. Ve 20. minutě stál v dobré pozici Azzedine Ounahi, ale mířil hodně nad břevno.

Ve 27. minutě se míč po rozehraném rohovém kopu odrazil ke Gaëlu Kakutovi, jenž cílil pouze do boční sítě. Ve 40. minutě sehrál Baticleho výběr výbornou akci, v jejímž závěru Sofiane Boufal obhodil brankáře Lecu, ale pro jistotu musel pomalý balon ještě doběhnout a zblízka mu dopomoci na místo určení - 0:1.

Úvodní poločas tedy nakonec vyšel lépe pro hosty. Jenže po změně stran neuběhlo z časomíry ani 180 sekund a přibližně na penaltovém puntíku stojící osamocený Kakuta uklidil halfvolejem do brány Sotocův centr z levé strany - 1:1. Za pouhých sedm minutek se Racingu podařilo otočit skóre. Seko Fofana posunul na Przemyslawa Frankowskiho, jenž přihrával na bližší tyč, kde se prosadil důrazný Florian Sotoca - 2:1.

Střelec branky to v 69. minutě zkusil hlavou, jenže o kousek minul. Veliká škoda pro Haiseho tým, protože už za minutku rozehráli Angers roh a po Fulginiho centru se z hranice malého čtverce nemýlil Romain Thomas - 2:2. V minutě šestasedmdesáté udělal Souleyman Doumbia všechno správně. Jenom to zakončení nevyšlo zcela podle představ, čímž Lecovi výrazně usnadnil práci. V nastaveném čase ještě Petković skvěle vyrazil Fofanovu ránu.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ze šesti čtyři .

Reagovat
smazaný uživatel

0 mě stačí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele