1. kolo
08.08.2021 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Angers (© AFP)

Štrasburk nestačil doma na Angers

Návrat do Racingu se Kévinovi Gameirovi příliš nevydařil. Někdejší útočník Valencie se nejenže neprosadil, ale Alsasané doma podlehli SCO Angers 0:2. Po přestávce udeřili na Stade de la Meinau Traoré a Bahoken.

Kévin Gameiro si návrat do Francie představoval jinak. Čtyřiatřicetiletý útočník chyběl v zahajovací jedenáctce Štrasburku a do hry přišel až ve druhém poločase za nepříznivého stavu. Přitom domácí měli od začátku územní převahu, ovšem v koncovce se trápili. Po dvaceti minutách vstřelili hosté neregulérní gól (útočný faul) a neplatil ani Diallův zásah, tentokrát pro ofsajdové postavení.

Bezbrankový poločas byl na obě strany zklamáním. Štrasburští byli i po změně stran o něco aktivnější, ale síť rozvlnilo Angers. V 57. minutě vrátil po rohovém kopu balón do vápna Mangani a jeho centrovaný lob si hlavou úspěšně našel Ismaël Traoré!

Štrasburk se následně hnal za vyrovnáním a blízko byl Adrien Thomasson, po jehož přízemní střele se Bernardoni jen ohlédl. Naštěstí pro hosty skončil balón těsně vedle. To už byl na hrací ploše i Gameiro, ale pouze sledoval jak v 81. minutě Angers zvyšuje na 2:0. Les Scoïstes sehráli parádní akci a ťukec zakončil Stéphane Bahoken. Utkání tím bylo definitivně rozhodnuto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele