1. kolo
08.08.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Allianz Riviera (© AFP)

Nice pod Galtierem na úvod sezóny plichtilo doma s Remeší

Přece si možná nový kouč Nice představoval ostřejší začátek do této sezóny. Do jeho práce na jihu Francie zajisté vkládají velké naděje, nicméně i přesto, že se v sestavě objevila většina z letních posil, se nepodařilo týmu Christopheho Galtiera překonat mnohdy urputnou obranu Remeše. Ta též vítala na lavičce čerstvé jméno, trenér Óscar García si zapsal na konto plichtu.

Za devadesát minut se diváci na stadionu Allianz Riviera nedočkali jediného přesného zásahu. Už první dějství nenabídlo s velkou početností vyložené šance, tu největší měl zřejmě ve 32. minutě na svědomí Todibo po Gouiriho standardce, avšak svou tvrdou hlavičku, bohužel pro něj, nasměroval z dobré pozice jen přesně do těch míst, kde stál připravený brankář Rajkovič.

Druhý poločas byl, co se týče nějakých dalších klíčových situací tohoto střetnutí, možná ještě chudší než ten první. Remeši vlastně vyhovovalo bezbrankové skóre, Nice nepůsobilo v útoku tak kreativně a efektivně, aby s průběžným výsledkem pohnulo kupředu. Oba celky budou v dalších týdnech s největší pravděpodobností hledat hlavně v ofenzívě kvalitnější atributy.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele