32. kolo
17.04.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Léo Leroy (© AFP)

Zápas mezi Montpellierem a Remeší skončil bez branek

V posledních čtyřech vzájemných kláních to mezi oběma celky bylo střídavě s protichůdným průběhem. V srpnu se zrodila remíza 3:3, předtím branka nepadla a v říjnu 2020 nadělili Les Rouges et Blancs soupeři čtyři branky. Aktuální remíza v podstatě vůbec nic neřeší. Akorát MHSC má už jistotu udržení, nicméně před sezonou jihofrancouzský tým nikdo za adepta na sestup stejně nepovažoval.

Už ve 4. minutě zakončoval Téji Savaniar a pouze o kousek minul tyčku. Léo Leroy nepatří k častým střelcům, což potvrdil ještě během úvodní desetiminutovky tohoto střetnutí. Mitchell van Bergen pak šel de facto sám na Dimitryho Bertauda, jenž si připsal důležitý zákrok. Elye Wahi se pak ocitnul ve výborné pozici, avšak Dion Lopy v defenzivní činnosti obstál.

V minutě čtyřiadvacáté chtěl Wahi přelobovat vyběhnuvšího Rajkoviće. Myšlenka dobrá - provedení pokulhávalo. Po půl hodině napřáhnul z dálky Lopy a nutno dodat, že tomuto pokusu scházely centimetry. Jens-Lys Cajuste brankáře také nepřekonal, přestože k tomu měl v rozmezí jedné minuty hned dvě dobré šance.

Po změně stran předvedl šikovnost střídající Arber Zeneli, avšak hostující výběr do vedení neposlal, jelikož Bertaud měl mezi třemi tyčemi svůj den. Kosovský záložník se v 65. minutě dostal do další dobré příležitosti. Ještě teď ho musí mrzet, že netrefil dobře. V závěru na sebe dvakrát upozornil Predrag Rajković.

Nejdříve naštval sudího Gautiera, za což si vysloužil žlutou kartu. A pak zachránil svojí Remeš remízu, když vyboxoval Wahiho ránu. La Paillade v rámci vloženého kola změří síly s Racingem Lens, a pak se představí v Lyonu. Óscarova skvadra ve středu přivítá na Stade Auguste-Delaune obhájce titulu z Lille, načež se pokusí přibrzdit Marseille.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele