28. kolo
12.03.2022 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Hráči Troyes slaví jediný gól (© AFP)

Troyes podniklo další krok k udržení se v Ligue 1, doma porazilo Nantes

Opětovně se ukázalo, že Nantes může působit úplně jinak, když hraje venku. Na půdě Troyes, které se usilovně snaží zachránit v Ligue 1, odvedlo jeden z nejhorších výkonů za posledních několik týdnů, lépe řečeno jeho soupeř ho po taktické stránce školil ve všech ohledech. Hodně se mu dařilo především v defenzívě, a tak protáhl svou šňůru bez porážky na tři utkání v řadě.

První půlhodinku domácí jenom bránili, v závěru půle výrazně zabrali, po obrátce si hlídali těsný náskok. A tenhle scénář byl úspěšný. Onen rozhodující moment přišel na řadu ve 43. minutě, to když sice nedobře vypálil Chavalerin, nicméně ho zastoupil Ugbo, který pohotově zareagoval a překonal brankáře Lafonta. Nantes na tohle inkasování nenašlo žádnou odpověď. Směrem dopředu vše tvrdě drhlo, Troyes zkrátka postavilo hráz, která se stěží mohla zbortit.

Střídající Geubbels, když se v 66. minutě dostal na plac, alespoň dokázal vůbec zakončit, ale v 72. minutě jeho pokus v pohodě lapil gólman Gallon a v 79. minutě hlavičkoval pouze vedle brány. Nakonec mohli být hosté rádi, že konečná prohra byla jen jednogólová, Kouamé totiž v závěru mohl vítězství ESTAC jistit, avšak neučinil tak, neboť z krkolomné pozice trefil tyč.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele