26. kolo
27.02.2022 13:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Nathanael Mbuku (© AFP)

Zhroucené Monaco! V závěru přišlo o výhru nad Remeší, nemá ani bod

Osmdesát čtyři minut mělo vlastně Monaco utkání pod vlastní kontrolou. Ne že by si Remeš do této doby žádné šance netvořila, ba naopak v prvním poločase působila vlastně i o něco nebezpečnějším dojmem, celkovou aktivitu ale rozhodně držel její protivník. Jenže tomu nějaká územní převaha nakonec nebyla k ničemu. Zápas totiž v samém závěru totálně pokazil.

První poločas ještě žádnou změnu skóre nepřinesl, oba celky si pár možností vytvořily, avšak ani jedna z nich neskončila potřebným úspěchem. Po obrátce se hosté propracovali do slušné možnosti zásluhou Hornbyho, který působil až do tohoto okamžiku dost nenápadně, nicméně jeho dělovka narazila jen do brankové konstrukce. Naopak v 55. minutě čelili hosté velkým nepříjemnostem, protože jejich sok se dostal do vedení poté, co Ben Yedder hravě zužitkoval pobídku Diopa. Knížecí výběr byl hodně povzbuzený, s pravidelností si tvořil i další šance.

V 58. minutě mohl Ben Yedder skórovat opětovně, ovšem jeho oblouček skončil jen na zadní tyčce, v 67. minutě zahrozil Jean Lucas, jehož příležitost musel vychytávat brankář Rajkovič, v 75. minutě se svou hlavičkou neuspěl Disasi, který míč trestuhodně směřoval jen do náruče hostujícího muže v rukavicích, a v 81. minutě pořádně selhal ve vyložené pozici Jean Lucas.

Hosté měli velkou kliku, že přežili. A v 84. minutě se z ničeho nic dopracovali k vyrovnání, to když Zeneli rozehrál standardku zprava centrem do šestnáctky a Volland hlavičkou zamířil do vlastní sítě. Frustrace z průběžného výsledku se pak plně projevila na Jeanu Lucasovi, jenž za dvě minuty inkasoval dvě žluté karty, tu druhou za zbytečné kopnutí od Kebbala, a rezultující červenou. A v oslabení Remeš strhla výhru na svou stranu, Mbuku využil přihrávku Zeneliho.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele