3. kolo
21.08.2021 17:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Ignatius Ganago (© AFP)

Monako utrpělo další porážku, nad síly byl RC Lens

Pořádná deka padá na Monako, které nedokázalo vyhrát ani třetí zápas nové sezony Ligue 1. Po úvodní ztrátě s Nantes a porážce na Lorientu přišel další šok a tři body si ze stadionu Louise II. odvezl RC Lens. Ve druhém poločase se o to postarali Ganago a Banza.

AS Monako usiluje o postup do Ligy mistrů a zatímco přes pražskou Spartu přešlo bez problému, další zápasy výsledkově vůbec nezvládlo a to jak v milionářské soutěži, tak především v Ligue 1.

První poločas duelu s RC Lens nabídl vyrovnanou partii. Monako mělo opticky převahu, jenomže k žádnému gólu to nevedlo. Asi největší příležitost měl až ve 42. minutě Jean Lucas, ale jeho střelecký pokus ze střední vzdálenosti Lecu příliš nevyděsil. Hosté výborně bránili, zatímco směrem dopředu byli neškodní.

V podání Lensu to byla taková uspávačka, která výborně zafungovala na začátku druhého dějství. V 51. minutě utekl obraně "Knížat" Igniatius Ganago a Lecovi šoupl drzé "jesličky". Od této chvíle bylo Monako v pořádných problémech, ze kterých se nevyhrabalo. Po hodině hry jim sice dal naději vyloučený Doucouré, ale bezradnost v ofenzivě pokračovala.

Čtyři minuty před koncem uviděl za zákrok z frustrace červenou kartu i domácí Golovin a počet sil se na hrací ploše vyrovnal. V nastavení Monako riskovalo, načež přišla fatální ztráta ve středu hřiště a rychlý kontr, který znamenal druhou branku v síti ASM. Po nezištné přihrávce Frankowskiho nekompromisně zakončil v blízkosti Lecy Simon Banza.

Monako prohrálo třetí soutěžní zápas v řadě a to pro Kovače před odvetou na půdě Šachtaru Doněck není dobrá zpráva.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele