26. kolo
27.02.2022 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů RC Lens (© AFP)

Lens otočilo utkání s oslabeným Angers

Angers doma solidně začalo a po změně stran se dokázalo ujmout vedení nad Lens, jenže si samo způsobilo potíže. Mladý útočník Cho dostal v rychlém sledu dvě žluté karty a hostující Lens si s oslabeným soupeřem dvěma góly v závěru poradilo.

Celkově to bylo hodně zajímavé utkání plné dramatických momentů a šancí. Tu první jsme viděli už po devíti minutách, kdy se po nahrávce od Traorého pokusil zakončit mladíček Cho. Tomu ale nevyšel krok. Mnohem zajímavější byla standardní situace po třiceti minutách, když Sofiane Boufal pálil ze standardky těsně vedle tyče.

Stejný hráč si o chvíli později snadno pohrál s protivníkem a přes dva obránce dokázal i zakončit. Jeho technické střele ale kousek opět scházel. Hosté si po většinu první půle nedokázali vytvořit větší šanci a poprvé zahrozili až minutu před koncem. Petković ale rychlým reflexem zmařil jak první ránu, tak i dorážku.

Domácím se zcela v souladu s dosavadním projevem povedlo dát první branku čtyři minuty po změně stran. Sofiane Boufal přiklepl před vápnem míč na Angela Fulginiho, který krásnou ranou z voleje napálil míč do sítě - 1:0.

Jenže to byl teprve začátek problémů Angers. Dvacet minut před koncem utkání totiž mladíček Cho zkusil nafilmovat penaltu a sudí vytáhl druhou žlutou kartu! S oslabeným týmem si Lens už snadno poradilo. Po pěti minutách srovnal domácí Mendy smolnou vlastní brankou, protože brankář Petković asi kvůli sluníčku míč trefil jen do spoluhráče. A po dalších třech minutách dokázal nahrávku Dansa napálit do sítě Jonathan Clauss.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele