20. kolo
26.01.2022 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Saint-Étienne (© AFP)

St. Étienne bodovalo v Ligue 1 poprvé od listopadu, v dohrávce vyhrálo v Angers

Byť tenhle výsledek St. Étienne neposunul z poslední příčky tabulky, bezpochyby může mít velmi pozitivní vliv na budoucí týdny pro jeho neúprosné bitvy o záchranu. Konečně se mu zdařilo v Ligue 1 utnout svou sérii sedmi porážek v řadě, po delší odmlce udrželo čisté konto a na půdě v novém roce neporaženého Angers v dohrávce dvacátého získalo všechny tři body.

Angers se dostalo do první moc slušné možnosti ve 3. minutě, to když Traoré směroval svou hlavičku za brankovou čáru, míč nicméně odvrátil do bezpečí dobře postavený Sako, jemuž se tak povedlo odvést dobrou práci, kterou by měl normálně na starosti brankář Bernardoni. Ve 42. minutě se dostal do dobré pozice Ninga, avšak o kousek hostující bránu nakonec netrefil.

Rozhodující okamžik tohoto utkání přišel na řadu těsně po neproměněné možnosti Ningy, přihrávku Macona z levé strany protečoval do vlastní sítě obránce Mendy. Domácí pak na tohle inkasování po obrátce nedokázali zareagovat, St. Étienne působilo v defenzívě velmi pevně, ba naopak mohlo svůj náskok ještě pojistit, ale střelu Nordina lapil gólman Petkovič.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opět nemá ef akt. kurz 2,31-3,21-3,56. Dvoječka by byla výhrou pro sk. Nesmí se to stát.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele