23. kolo
03.02.2021 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Quentin Boisgard (© AFP)

Lorient odváží z Rennes bod

Přitom ještě osm minut před vypršením řádné hrací doby to vypadalo, že si Les rouges et noirs dokráčejí pro jedenáctou výhru v sezoně. Jenže pak skóroval Quentin Boisgard a naznačil, že to Les Merlus myslí se setrváním v Ligue 1 vážně.

V Roazhon Parku se na úvodní branku čekalo pouhých čtrnáct minut. Tehdy vypálil nepříjemnou přízemní střelu z hranice velkého vápna Eduardo Camavinga. Matthieu Dreyer dokázal balon spíše jenom přibrzdit, což byla voda na mlýn Martinu Terrierovi, jenž zblízka ihned dorážel do odkryté lorientské svatyně - 1:0.

V 18. minutě vyzkoušel Gomisovu pozornost Terem Moffi. Minisouboj těchto dvou hráčů se konal i za osm minut. A opět z něj vyšel vítězně muž v rukavicích, jenž se nenechal překvapit bodlem. V závěru úvodního dějství si na centr z pravé strany naskočil Jonathan Delaplace, jenže míč zdaleka nezasáhl podle svých představ. Poločas zakončil nepřesnou ranou Clément Grenier.

Nepovedeným volejem se po změně stran prezentoval Fabien Lemoine. Jemu ani jeho spoluhráčům rozhodně nešlo upřít snahu, nicméně obrana týmu Juliena Stéphana fungovala až příliš dobře. Nezbývalo tedy, než pobídnout paní Štěstěnu pokusem zpoza vápna, tak jako v 77. minutě Armand Laurienté.

Domácí jakoby v této fázi utkání už dávno rezignovali na jakoukoli snahu o pojištění výsledku. Proto mohli svěřenci Christopha Pélissiera v 83. minutě vyrovnat. Gravillonův skákavý centr z pravé strany doputoval až ke Quentinu Boisgardovi, jehož volej přibližně z penaltového puntíku nedokázal Alfred Gomis zkrotit. A tak se stalo, že tohle klání skončilo remízou 1:1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele