23. kolo
03.02.2021 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Remeš a Angers se rozešly smírně

Tenhle zápas na Stade Auguste-Delaune mnoho fotbalového vzruchu nepřinesl. K vidění byly v podstatě pouze čtyři střely na bránu, na každé straně hřiště dvě. Nicméně oba soupeři můžou být s tímto výsledkem spokojení. Zatímco domácí udělali další krůček k záchraně, hosté stále zůstávají na dohled pohárovým pozicím.

De facto po celé utkání, až na drobné výjimky, chyběla oběma celkům přesnost anebo kreativita v ofenzivní fázi. A když už se kupříkladu v závěru úvodní dvacetiminutovky dostal do slibné šance Boulaye Dia, mířil v pádu dost mimo, takže si na třináctou přesnou trefu bude muset minimálně pár dnů počkat. Každopádně Kylian Mbappé už na špici tabulky střelců uniká o tři góly.

Po půl hodině hry si do středu hřiště seběhnul Mathieu Cafaro a možná prováhal ten nevhodnějším moment. Takhle jeho pravačka nakonec cílila o dobrý metr vedle. Ten samý fotbalista to s podobným (ne)úspěchem zkusil i o čtyři minutky později. Pak se osmělil Antonin Bobichon, avšak Predrag Rajković stál přesně tam, kde měl.

Srbský gólman se musel činit i v devětapadesáté minutě, když si poradil s další Bobichonovou navštívenkou, kterou navíc lehce tečoval obránce Wout Faes. Po následném rohovém kopu pálil Sada Thioub a míč skončil na boční síti. V 65. minutě přišla opět řada na Cafara, kterému scházel nějaký ten centimetr.

V 76. minutě rozehrál v dresu Angers přímý kop nikoli Thomas Mangani, ani Romain Thomas, ale Sofiane Boufal a věru nebyl přesný. Les Rouges et Blancs se tedy pokusí o další vítězství o víkendu na stadionu v Lorientu. Družinu Stéphana Moulina čeká další venkovní střetnutí. Tentokráte zajíždí na jih Francie, konkrétně do Nice.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele