24. kolo
06.02.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens remizovalo se Stade Rennes 0:0

Spravedlivou remízou skončil duel nováčka RC Lens se Stade Rennes. V utkání bylo k vidění jen pár gólových příležitostí, ovšem žádná neskončila v síti. Tu největší zazdili domácí v páté minutě.

Na stadionu Bollaert-Delelis se utkal nováček soutěže RC Lens a Ligou mistrů otestovaný Stade Rennes. Byť domácí prožívají dobrou sezonu, favoritem byli zkušenější hosté.

Asi největší příležitost v zápase přišla už po pěti minutách. RC Lens si vytvořilo před Gomisem obrovský závar, ale ani na několik pokusů hostující brankář balón za záda nepropustil. Jednoznačně to byl nejzajímavější okamžik celého poločasu, který jinak nic zásadního nepřinesl. Hrálo se hodně bojovné utkání, což nikdy nebývá pastvou pro fanouškovo oko.

Až po změně stran napřáhl z dálky Guirassy a branku přestřelil. Oba celky se pak snažily oživit ofenzívu střídáním, ale ani tohle nemělo patřičný efekt. Čtyři minuty před koncem měli hráči Lens dobrou příležitost rozhodnout, jenomže střela Loïca Badého skončila po teči vedle branky. Rozhodnutí nepřineslo ani pětiminutové nastavení a pak sudí zápas ukončil.

Konečná remíza 0:0 je asi spravedlivá, byť především pro Stade Rennes znamená ztrátu v boji o Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele