26. kolo
21.02.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stefan Mitrović (© AFP)

Racing a Angers si body rozdělily

SCO se v únoru zatím příliš nedaří. Tenhle bod je teprve druhým, který si Moulinovi svěřenci připisují na konto. Alespoň, že se podařilo přejít přes Rennes do osmifinále Coupe de France. Strasbourg si zase o malinko polepšil, přesto náskok před sestupovým pásmem zůstává nevelký.

Hostující gólman Paul Bernardoni musel poprvé do akce v 5. minutě, když skvěle zachraňoval nebezpečí po rohovém kopu. Následně se osmělil Jean-Eudes Aholou. Jeho pokus však nebyl z nejpřesnějších. Také další šance patřila Racingu, jenže Adrien Thomasson se svou nedůraznou hlavičkou rovněž neuspěl.

Po půl hodině se ke střele odhodlal Sada Thioub. A jelikož rozhodně neměla gólové parametry, neměl s ní Kawashima nejmenší potíže. Nedostatek kreativity v ofenzivní fázi demonstroval v závěru poločasu Aholou svou dosti nepřesnou ranou z dálky. Do šaten se tedy šlo za bezbrankového stavu, který měl na ukazateli vydržet až do finálního hvizdu.

Ve druhém poločase dál dominovaly obrany. Zřejmě největší příležitost si v 73. minutě připsal Ludovic Ajorque. Vysoký útočník Strasbourgu ve vzdálenosti nějakých dvou metrů od branky nepřekvapivě vyskočil nejvýše ze všech. Jeho hlavička ovšem směřovala mimo. A do konce zápasu už nikdo ohrozit soupeřovu svatyni nedokázal.

Statistici sice napočítali celkem pět střel na bránu, jenže žádná z nich neskončila v síti. Thierry Laurey neměl z tohoto výsledku velkou radost. Tím spíše, že za týden jeho tým pocestuje na sever Francie, kde se střetne s lídrem tabulky, tedy s Lille OSC. Angers se na Stade Raymond Kopa utká s Lens, které zatím drží senzační pátou příčku.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele