16. kolo
19.12.2020 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Florian Thauvin (© AFP)

Marseille nevyhrála podruhé v řadě, nevyzrála doma na Remeš

Po porážce s Rennes v rámci vloženého kola se nepodařilo fotbalistům Marseille zvítězit ani doma nad Remeší, a zaznamenali tak poměrně nečekanou ztrátu. Povzbuzený soupeř, který naposledy porazil Nantes, naopak získal velmi cenný bod do boje o záchranu, která se ho prakticky po celý podzim týká. Obě branky padly v tomto střetnutí již v prvním poločase.

OM nepřevedlo nijak povedený výkon. A rozhodně mu nepomohl inkasovaný gól ze 20. minuty, o který se nešikovně postaral Nagatomo, jenž zamířil do vlastní sítě. Zeneli unikl na levé straně, vlétl do šestnáctky, vyslal pak prudkou přihrávku před bránu, odkud se míč odrazil od japonského rodáka za brankovou čáru. Gólman Mandanda už nestačil zasáhnout.

Olympique se vlastně poprvé výrazněji osmělil až tři minuty před přestávkou, Thauvin každopádně ještě v tomto případě nezacílil do prostoru třech tyčí. Zaradoval se však velmi brzy poté. Sakai sklepl míč dozadu pro Rongiera, ten nacentroval na zadní tyčku, kde našel Benedetta, jenž svou hlavičkou poslal balón ještě na Thauvina, a vyrovnání bylo na světě.

Favorit tohoto klání se však po obrátce na další přesný zásah prostě nezmohl. Dobře organizovaná Remeš držela svého soka na uzdě, a když už vypálili Khaoui nebo Rongier, byl připravený brankář Rajkovič. V závěru přitom mohli Les rouges et blancs dokonce strhnout vítězství na svou stranu, jenomže střídající Doucouré pravačkou na Mandandu nevyzrál.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

preco je taky vysoky kurz na Mrseille ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele