24. kolo
07.02.2021 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Allianz Riviera (Nice) (© AFP)

Nice po dobrém výkonu přehrálo Angers

Les Aiglons se i po odchodu kouče Patricka Vieiry stále hledají. A nedá se úplně předpokládat, že by tenhle výsledek měl dopomoci k řadě dalších povedených. SCO si už poněkolikáté neodpustili výraznější zaváhání, ale zároveň už ukázali, že ho dovedou napravit.

Už ve 2. minutě pořádně zaměstnal Waltera Beníteze svou střelou z přímého kopu Angelo Fulgini. Díky tomu mohli jít domácí už v 9. minutě do vedení. Dlouhý centr od Pierra Lees-Meloua nasměroval hlavou za záda vlastního brankáře Souleyman Doumbia, protože měl za sebou útočícího hráče - 1:0. Vskutku smolný moment pro defenzivu Angers, který se navíc ukázal býti rozhodujícím.

Ještě před vypršením úvodní dvacetiminutovky však vedl Urseův výběr o dvě branky. Lees Melou přihrávkou z první našel na hranici šestnáctky Myzianeho Maolidu, který si zpracoval míč do opuštěného prostoru a jeho pravačka byla natolik razantní, že se zastavila až v protilehlém dolním rohu brány - 2:0.

Tohle už vypadalo pro Orly hodně vesele. Tím spíše, že čtyři minuty poté orazítkoval Rony Lopes po rohovém kopu hlavou břevno Bernardoniho svatyně. Dále během úvodního poločasu se hra uklidnila a byl to spíše boj o střed hřiště. V 60. minutě to byl znovu Brazilec Rony Lopes, kdo předvedl výbornou práci s balonem. Jenže Maolida z této výborné práce vůbec nic nevytěžil.

Angers bylo směrem dopředu poměrně bezradné, a tak sedm minut před vypršením řádné hrací doby potřetí inkasovalo. Ve finále jednoduché akce posunul jednadvacetiletý Maolida do pokutového území, kde přes padajícího gólmana s přehledem zakončoval Amine Gouiri - 3:0. Ani ve zbývajících minutách fotbalisté oblékající barvy OGC Nice soupeře k ničemu nepustili a slaví osmou výhru v sezoně.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele